fredag 18 mars 2011

Vill inte se skiten...

Menar den jäkla snön som bara hade mage att vräka ner här när det började se lite ljust ut... Har legat i soffan med en filt för ögonen så jag slipper se eländet. De kom dock på förmiddagen och snöröjde undan skiten så jag kunde gå lite längre med Gibson den andra gången.

Innan denna snön kom så hade jag precis fått lite vårkänslor. Jag kände hur önskan att göra fint hemma bara bubblade inom mig. Ville putsa fönster och röja bland all skit. Tänkte ta lite i taget så jag mäktar med det men nu känns det som det kvittar... Jag väntar tills jag hör takdropp och ser lite gräs innan jag kör igång "operation städ".

Några som hade det väldigt jobbigt idag var hemtjänsten. En del hade kört av vägen, inget var plogat vart de än åkte! Först hade de fått skotta fram sina bilar... De är beundransvärda våra små "flickor"!

2 kommentarer:

bakom berget sa...

Go kväll i stugan! Jäkla skitväder va....Men det försvinner nog lika fort som det kom. Inte tänker jag skotta i alla fall! Jag har vårdat den eländiga ryggen noga nu, så just nu är den faktiskt ok. Man får passa sig för att röra sig fel bara. Hoppas det är ok med er och att ni får en skön helg. Varma kramar till Dig från mig! Åsa.

En häxa på Vift sa...

Våren är på väg till er också, kanske får ni april-vädret redan nu så våren kommer igång extra tidigt i år ?
*skickar massor med positiva vibbar åt ert håll*