lördag 19 mars 2011

Ny dag, nya tag... (plus söta kulor!)

Igår var det ju dagen from hell för många i detta landet. Här kom väl runt 30 cm i runda tal och jag kan säga att 30 cm är 29,99 cm för mycket, minst! Idag ser det dock ut så här:

Strålande sol... Det var ju väldigt onödigt att släppa ner 30 cm av denna vita skit om det nu ändå ska smälta bort! Tala om slösaktigt eller hur! Fast visst blir man glad när solen skiner, speciellt när man ser hur snön smälter, jag säger bara HA-HA!

Något annat jag blir glad när jag ser är min kisse. Syrrran tyckte att jag skulle ta ett kort på hans små kulor innan de är ett minne blott. Så här är de små söta grynen:

Ärligt talat så ser det rätt kul ut med mörkbruna kulor till beige päls! Nästan synd att ta bort dom eller? På ett sätt så gjorde det inget om de var kvar men han kanske blir odräglig med tiden? Nu är han iallafall allt annat än odräglig, faktum är att jag inte har märkt direkt några "upphetsad-kisse-syndrom" än så länge iallafall. Kisset luktar lite annorlunda men inte så man spyr.

Hoppas solen skiner på er ALLA idag, gå ut i så fall och NJUT!

4 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Hej igen!
Men så underbart, ni fick lite snö till slut.....höhööhö....helt i onödan. Vad är det som hänt med våra vintrar, dom tar ju inte slut.
Fast idag har vi sol och blåhimmel och hela +4 grader (det började med +1 i morse) och man tror knappt det är sant. Men snö och is har vi kvar, men kanske man kan hoppas på att det tar på den nu.
Stackars Gibson, han gillar helt klart inte att åka bil! Men får man ben efteråt, då är det kanske OK, eller.
Oh lille Buddha så fin.
Agneta kram

Ulrika sa...

Vita bakslag kommer ju varje vinter, men man blir lika besviken varje gång.

Särskilt när dom kommer i mitten av april, vi har fått en halvmeter den tiden. Då vill man bara gråta. Den far ju snabbt bort men de dagar det är vitt är sorgliga dagar..

Ha en skön dag!

Anonym sa...

Här skiner solen för fullt och det är +10 grader ute.
Kan inte njuta av solen p. gr. av att mina ögon inte tål solljuset. Jag har starr så jag ser bara dimmigt när det är allt för ljust. Får försöka kontakta en ögonläkare. Ska börja med min optiker.
jag önskar Dig en skön Helg
Margit(maxelonia)

Kicki & Jörgen sa...

Tyvärr är detta bakslag säkert inte det sista - vi har april kvar och det är lurigt i april.
Här skiner också solen, underbart!
KRAM