måndag 7 mars 2011

Papper, papper och åter papper...

Har nu suttit i telefon med kära försäkringskassan... Även om de inte direkt har gjort mig något ont så känns det lite avigt iallafall. Fast nu har de allt varit lite vrånga! De har inte meddelat mig om en ersättning som jag kunde ha fått i två år!!!

Har alltså missat lite money här... Ja det är ju inget att gräma sig över direkt... Vad jag istället sliter mitt hår över är att när man ska söka ersättning hos dessa så ska man skicka med papper... Papper för att därför, papper så de vet, papper så de inte vet, papper för att de tycker jag ska leta ihjäl mig... Jag sparar mina papper men kanske inte direkt i någon ordning... Ni kanske förstår att jag sliter mitt hår?

Nu ska jag strunta i allt vad papper heter (möjligtvis använda det efter urinering på toa) och göra mig iordning inför resa till stan. Idag ska jag på informationsmöte då jag ska börja med akupunktur och massage. Har ingen lust alls men vad ska man göra åt det? Jag har ju ALDRIG lust!

Hoppas ni har sol för det har jag, KRAM!

3 kommentarer:

Helena sa...

Hoppas verkligen att du får pengarna eftersänt för dom 2 åren! Eller i vart fall något. Tycker att du tar det på ett fint sätt.
Lycka till med akupunktur. Det har jag provat, inget farligt, bara skönt.

Gafflan sa...

Sjuka kassan blir jag inte klok på. Hoppas du får pengar retroaktivt.
Här är det mulet och +3 grader och blåst.
Kram

En häxa på Vift sa...

de gillar sina papper, de där på f-kassan.

Soligt har vi haft, men blåsigt.
Hoppas du fick en bra dag trots att du inte hade lust. :)