måndag 7 mars 2011

En helt vanlig måndag...

Eller? Jag har redan bäddat. Bäddning i denna lägenheten är en aningens svårt... Så fort du bara nuddar vid en kudde så kommer han, yrvädret, farandes. Då jäklar är han på hugget! Likt en uv slänger han sig ner på lakanet med öronen bakåt, han är alltså farligare än en tiger här!

Nu ska man alltså själv låtsas att man är en stor och farlig kisse som vill döda honom... "MJAUUUUUUU" ska man säga och försöka ta honom! Uj vad roligt han tycker att det är! Sedan bäddar jag in honom under täcke och överkast. Sen ropar man "Buddha, var e du?". Då ser man en larv-liknande rörelse under allt i sängen. Han ålar sig till ena kanten och jag kikar in och "TITTUT" så är han ute!

Efter denna lilla lek så sätter jag mig vid datorn. Det tar banne mig inte två minuter förräns jag hör ett "MJAAAAUUUU" igen. Då ligger han bakom en kudde på sängen med öronen bakåt och tror att han inte syns. Så här är oftast min morgon... Ibland är Gibson med i leken oxå. Han måste kolla lite så att jag inte leker för hårt med hans "brorsa", då skäller han till och går emellan oss!

Nu är jag lite trött... Det tar på krafterna att "leka" att man är en tiger...

3 kommentarer:

Jenny sa...

Hej! Fin katt du har :)
Känner igen dilemmat med att försöka bädda när det finns katter i hushållet. Våra katter finns tyvärr inte längre i livet, men jag tänker på dem ibland.
Tack för titten i bloggen - Växjö finns jag i.
Mvh/Jenny

Rosenvante sa...

Jisses så kul.
Här är det oftast Ines som tror hon är nått. Venus gammelkatta blir så trött på henne och idag hörde jag ett trött fräsande, lugna ner dig tjejen lät det som.
Men man kan inte låta bli att skratta åt de små, de har verkligen klivit in i sina roller.

Anonym sa...

Va Du verkar att ha roligt tillsammans med dina djur. Jag skulle nog behöva ha en buddha och en Gibson jag också.
Idag är det lite disigt och 1,5 plusgrader ute. Låt våren komma med stormsteg. Jag är urtrött på denna vinter.
Jag önskar Dig en skön Måndag.
Kram
Margit(maxelonia)