fredag 11 februari 2011

Dagens "roligheter"...

Jag har nu tittat på förlossningar, kan allt om hur de gör i USA... De gör inte samma som i Sverige har jag märkt eller är det så att man får epidural i Sverige och så har man kvar bedövningen fast man ska krysta? Där krystar de i flera timmar medans både deras män plus en barnmorska, en läkare och hela rummet fullt med släktingar räknar till tio! Det har gått 10 (snart elva faktiskt) år sedan jag fick barn och sen hann jag inte få mer än lustgas i tio minuter så jag vet inte hur det är idag. Känns gammeldags att krysta medans någon räknar!

Har oxå haft en bus-stund med Buddha. Jag har jagat honom lite och så fort jag satte mig bakom soffan så sprang han fram och "tog mig" för att sedan springa som en raket in i sovrummet! Underbar är han allt!




Just det ja, jag tittade på ett annat väldigt amerikanskt program "Toddles and tiaras". Vilka hemska mammor det finns och ibland är ungarna lika hemska oxå! Att ha skönhetstävlingar för små barn tycker jag är så fel, vad lär de sig av detta? Dessutom är varenda (nästan iallafall) mamma gravt överviktig. Lever de ut sina egna drömmar genom sina barn? Vad vet jag? Fel och knasigt tycker jag att det är...

10 kommentarer:

Madlar sa...

Oxå sett något av de där amerikanska förlossningsprogrammen. Varför har de halva släkten där? Skulle väl aldrig i livet vilja ha svärmor gloendes i skrevet på mig....eller mina föräldrar...eller syskon. Fy så skumt!

Helena sa...

Ja det är tydligen annorlunda i USA, dom verkar att ha stor plats på rummen. Ingen korridorpatienter där inte. Buddha ser trött ut, dags för en siesta.
Se i brevlådan på tisdag eller onsdag. "Pakke på vei" som det heter i Norge.

Lisa lagom sa...

Jag tror att du har tittat på samma kanal som jag gärna ser på! Ja, förlossningarna känns lite ovana. Ligga ner och krysta i uppförsbacke. Det blir ju så när man ligger ner. Jag har aldrig sett någon som gjort som jag. Hängt över en saccosäck i sängen eller använt ett ståbord och fött stående. De verkar inte heller vara uppe och gå under förlossningen. Jag har också sett programen om de små skönhetsmissarna. Fy så hemskt! Det finns riktigt puckade föräldrar over there!

Osloskånskan sa...

Dom programen får mig att ryyyysa!

Kaffe och Mazarin sa...

Åhh så söt Buddha är...:)
Nä vårt hus är inte sålt än...Ny visning på tisdag,mäklaren var ju så positiv förra visningen ...men näää ingen ville köpa tydligen. Få se om det går att sälja! Vi sitter ju inte i sjön...Ha en skön fredag!!!Kramiz vännen!!:)

Malla sa...

Men gosigaste kissen! :D
Jag ser inte såna där färlossningsprg, läskigt :S

Sussry sa...

De där programmen låter bekanta. Har glott en hel del på dem också.
NÄe inte skulle jag vilja ha rummet fullt med släkt inte och något räknande har jag då aldrig hört.

Unknown sa...

Har sett några såna program...Toddles och tiaras...skrämmande. Stackars barn.

tankar från mitt fönster sa...

Jag har ju tagit bort alla extra kanaler, så jag får tid över till annat. Och sparar pengar.
Lille Buddha blir mer och mer söt. Kolla blicken! Tassen är exakt som den ska vara. Jag blir fortfarande förvånad att den här kattrasen (har haft en tidigare) kommunicerar med blicken och ljud, men de jamar inte så mycket.
Ha en skön lördag!
kram

Reidun sa...

Underbara katter..................