fredag 21 januari 2011

Från sol till snö...

Tala om att jag blev väldans snopen ikväll när jag skulle ut med hunden... Från himmlen föll det där vita hemska igen! Idag på dagen så sken ju solen och man fick nästan lite vårkänslor och helt plötsligt slår det om och börjar snöa... Det är väl tur att vi inte kan styra vädret för en del kanske tycker snö är okej medans andra vill ha sol.

Själv så vill jag ha sol och runt 30 grader varmt, då trivs jag och min kropp mest. Jag undrar vad det är EGENTLIGEN som gör att man mår så dåligt på vintern? Just idag känns det mest psykiskt, visst att solen sken idag men det krävs nog mer än en halv dags sol för att jag ska börja må bättre. Jag skäms nästan när jag skriver att jag mår dåligt... Ligger nämligen och tittar på ett program där de gräver fram skadade människor efter en orkan...

Sen blir man nästan förbannad när man inte kan sätta fingret på VAD jag känner... Det är som om det är en tom fläck inuti som behöver fyllas med något... Eller en böld som behöver punkteras.... Jag som mådde så bra, vad hände?

7 kommentarer:

Stina sa...

Jag inbillar mig att det börjar bli ljusare nu iaf. Snart behöver jag inte lyse på cykeln på morgon längre!
Våren kommer, var så säker!
(det ska bara komma lite mer snö först!)

bakom berget sa...

Hoppas att du får en fin helg i alla fall!
Kram Åsa.

Rosenvante sa...

Hoppas du får en bättre dag idag.
Kram

Anonym sa...

Hej! Här är det 0,5 grader varmt ute just nu och molnigt. Ska försöka plocka in julsakerna i skåpet så det inte ser så stökigt ut. Plockade ner dem i veckan och ställde dem på rumsbordet. Sedan blev det inte mera gjort. Tänk vad olika vi kan reagera på värme vid olika sjukdomar. Skulle jag vara där det är 30 grader varmt så skulle min MS säga ifrån men Fibron stortrivas. Men så kan det vara.
Få se om jag kan ta mig ut en stund idag.
Ha en skön Lördag.
Kram till Dig och Din Dotter. Krama även om Gibson och Buddha från mig.
Margit (maxelonia)

Shamrock sa...

Vi har oxå fått snö. Men det känns ändå som om våren är väg - det är någonting i luften som tyder på det

Reidun sa...

Hatar åxå snö, vinter och mörkret. Vi flyttade från Jämtland för att slippa eländet men nu ser det ut som om skiten kommit ikapp oss. Får nog flytta söder om alperna.........

Pia sa...

Hej hej, säger bara en sak, samma här... mår inte heller så värst bra..... skithelg. Ont, ont ont.... allt känns löst.... och mina knän håller inte upp mig längre... Men er katt är ju väldans söt iaf!

Kram kram