lördag 30 oktober 2010

Lat mamma = pizza...

Ja, faktiskt var det så att jag lovade barnet igår att hon skulle få pizza idag! Dock kände jag att det var väldigt skönt att få strunta i middagen och låta barnen gå till pizzerian. Emmy leker med en kompis så de skulle dela på en pizza. Dock så har de delat på en halv pizza så nu är det en halv kvar för mig att äta! Tur att de inte är några storätare...

Jag kan oxå berätta för er att min älskade dator har hoppat igång igen! Gissa vem som blev glad... Med tanke på att jag bara skulle få 2000 kr för en dator som kostade 8000 från början så är jag sååå nöjd. Jag tackar er för kommentarerna jag fick av er att ni hade datorer som hade repat sig. Jag tog och fönade den med fönen och lät den vara i några dagar. Sen så bad jag en lång bön innan jag tryckte på knappen och den gick igång! Slutet gott, allting gott!

6 kommentarer:

Gafflan sa...

Pizza lät gott, tur flickorna inte äter så mycket!
Ibland måste man ha lite tur och det verkar du ha haft med datorn. Lycka!!
Kram

Fru Venus sa...

Tror det är första gången jag hört att en bön gjort nytta! Skönt för dig :-)

Angelica sa...

Jag är en preeeeecis lika lat mamma idag - det blir pizza hos oss också :D Och godis... Helt hopplöst, men det är ju helg O C H halloween!!!

Ha en härlig lördag, sötaste du och roligt att datorn fungerar igen! Våra datorer har badat i både det ena och det andra, och ibland klarar de sig och ibland blir de lite knepiga efteråt! *skrattar*

Kraaaaaaaaaaaaaam!

bakom berget sa...

Här var det pizza på bordet i går kväll. Vilken tur du hade med datorn! Ha en fin helg!
Kram Åsa.

Anonym sa...

Vilken tur att Du fick igång Datorn igen.
Ibland ska man försöka att lita på en högre makt.
Ha en skön kväll och kramis till Dig.
Margit(maxelonia

Madeleineslife sa...

Det vart Pizza för mig i torsdags & idag.. Men det var en pizza som jag köpte på ICA för ett mkt bra pris! I torsdags orkade jag inte laga mat & idag höll jag på att få ett blodsockerfall, så tog det som gick fortsats helt enkelt.. Men man måste äta skräp mat ibland..

Tur i oturen... :) Ja gör man så att man låter datorn, mobilen eller dyl vara & har tålamod så är det en större chans att dom vaknar till liv igen :)
Så nu kan Emmy spela igen ;)

Ta hand om dej.. Kramis