onsdag 18 augusti 2010

En liten resa med inslag av fötter och fantasi!

 Idag for vi till Jönköping för att barnet skulle hämta sina sulor som gjorts efter avgjutningarna på hennes fötter. Emmy och jag dummar oss lite i baksätet:

 Medans den lille "fot-arbetaren" filade till sulorna, så de skulle passa i skorna, passade vi på att titta lite extra på denna makapären:


Här kan man se hur fötterna ser ut under! Eller rättare sagt: hur mycket av sulan som har kontakt med själva marken när man går. Rätt häftigt måste jag säga!

Emmy fick två små möss på IKEA (vi tog en liten sväng dit när vi ändå var nära liksom) plus att hon hade med sig sin "Diddelina", kan säga att hon hade att göra på hemvägen... Här på bilden är till och med min krycka involverad i leken som någon form av stol till gosse-djuren. Skönt när barnen har fantasi, eller hur!

6 kommentarer:

Sunna sa...

vad gör man inte för att förgylla en bilresa, koftan var verkligen läcker, den kommer du fixa galant

bakom berget sa...

Vilken häftig manick, den där fotgrejen
Men oj...va ni är lika varandra du och Emmy! Lika söta båda två!
Ha det gott! Kram Åsa.

Fru Venus sa...

Min äldsta har sådana där, de är superbra!

Tina sa...

Hej vännen!
Men Åååå... vilka underbara bilder!! de bara lyser om er!!! Fantastiskt att få ta del av!!!
Hoppas att ni mår bra!!
Tack fina för din hälsning hos mig! Blir så glad över din vänskap!!!
Ha en underbar vecka & va rädd om dig!!
Varm kram Tina

Tigris Predikantan sa...

Ja, fantasin saknar man, den som blev kvar i barndomen *ler*!

Saerv sa...

Måste fråga en sak, när märkte du att din dotter hade EDS och hur märktes det? Jag har diagnoserad EDS och mår fruktansvärt dåligt, går ständigt på kryckor och äter bla morfin prep mot smärtor i bäcken och har dagligen subluxerande axlar och handleder. Iaf så har vi en lite tjej på 2 år och är såklart orolig om hon har ärvt EDS:en,hon är inte sen motoriskt och har inte haft några som helst problem ännu men det kanske är för tidigt? Vore jättesnällt om du vill svara, antingen här eller på saerven@hotmail.com. Tycker f.ö att du har en jättebra blogg!