tisdag 27 juli 2010

USA - Onsdag

Vaknar med en huvudvärk som inte är av denna värld... My God... Vill bara dö helt enkelt för huvudet sprängs känns det som! Alla mår dåligt, om det är jet-lag eller för att vi har varit på resande fot så länge vet vi inte. Säkerligen är det bägge delarna!

Vi går ut i köket och möts av denna synen:Det är Dale som håller i deras kakadua Max! Dock så gillar han inte främlingar så han kan inte vara lös när vi är där, då skulle han lätt kunna hoppa på oss och picka ut våra ögon!

Efter frukost så var det poolen som gällde! Vi är ju inte direkt vana vid denna värme och luftfuktighet så man svettas liter! Emmy älskar poolen... Hon kan vara i hur länge som helst. Efter att Dale och mina föräldrar åkt till Sarasota airport och hämtat de sista väskorna kunde jag oxå hoppa i plurret! Äntligen fick jag min väska...


Efter fyra kommer frun i huset hem. Janet jobbar med att reparera datorer på ett företag. Hon är chef över fem-sex anställda. Dale har varit målare men är pensionerad numera. Så när Janet kom hem var det bara att hoppa ur poolen och i bilen för att åka ner till en restaurang vid stranden.


Vi åt pizza och det var gott! Något som gjorde oss så förvånade var att när vi var färdiga så tittade servitrisen på det vi inte orkat äta upp och sa "Oh I see you need doggybags!"! Tala om att vi blev förvånade, här tar man helt enkelt hem det man lämnar, alla gör det!

Efter att vi var klara med maten så tog vi bilen ner till Siesta beach, detta är den andra bästa stranden i VÄRLDEN! Kan ni fatta detta!Denna beach är helt enkelt fantastisk, jag har aldrig sett något liknande... Sanden är helt vit och så finkornig så det är så mjukt att gå på den. Vi gick runt och bara njöt av sanden och det varma vattnet. Tog kort gjorde vi naturligtvis oxå, här är Emmy när hon strosar runt:


Vi stannade ända till solnedgången innan vi åkte hem. Har ni sett vilket fint kort:


Nästan som i en dröm... Jag kan knappt fatta det, jag är i paradiset!

Fortsättning följer...

6 kommentarer:

Melinda sa...

Vad härligt det ser ut!! Blivit någon shopping??

Farmor Agge sa...

Åhhh så härligt ni har det!!!!:)
Kramiz...

Anonym sa...

Men jisses, vilken resa! Du mås va stark som klarade av detta, mina nerver hade aldrig klarat av alla strapatserna. Men så underbart ni verkar ha det nu. Och ja, jag tror dig när du säger att det är världens underbarste strand!! Ser otroligt härligt ut, som på film!! Gotta dig riktigt ordentligt nu. Och dina föräldrar också, jisses vilken jobbig resa för dem också. Flickan klarade av det bäst, eller... Mys på!
Hulda

Anta sa...

Åh vad ni har fått utstå mycket strul,men vad skönt att allt är bra nu och ni har verkligen hamnat i paradiset. Ha det så jätte skönt. Kramisar

Snäckskalsdalen. sa...

Javisst är ni i paradiset, helt klart, så vackra bilder. Den bilden på Emmy när hon strosar i vattnet är så fin, färgerna är så finstämda. Sista bilden också så klart.
Jag vet att jag frågat förut och kanske har du skrivit det, men är det bekanta till dig som ni är och hälsar på? Lite nyfiken är jag! Det verkar så himla bra och behändigt!
Njuuuuut nu alla fyra!
Agneta kramar

Madeleineslife sa...

Skönt att du fått din väska!

Vad underbart det ser ut & såå vackert på stranden. Fin bild på Emmy som strosar runt på stranden & som du säger det ser ut som en dröm =0)

Hoppas du kan njuta så mycket som möjligt nu!
Kramis