lördag 17 juli 2010

Vågskvalp utanför huset!

Idag på morgonen bröt ett fruktansvärt åsk-oväder ut över samhället. Naturligtvis precis när man ska gå första rundan med hunden... Tur att min hund inte bryr sig om åska, han går som vanligt och luktar på blommorna som inget har hänt...

Jag tycker åska kan vara lite trevligt, fast jag vill inte vara ute i det! Så när hunden hade gjort nr 2 skyndade vi oss in för att se på eländet från insidan.

Utanför har vi en väg där det alltid blir översvämning så fort det regnar som fasen. Det är alltid lika kul att sitta och titta på bilarna som kör igenom den lilla sjön som har bildats av regnat.

Så här stilla kan det se ut:


Eller så kan man brassa på lite mer så det blir en aningens vågskvalp:


Eller så kör man så utav bara helvete så man skapar en tsunami i det lilla samhället Anneberg!

9 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Så mysigt det ser ut i ditt samhälle! Grönt och fina hus (jaja, fint hus....).

Det verkar kul med den lilla sjön som bildas! Jag hade kunnat sitta i evigheter och bara titta, på nå't sätt är det fascinerande att naturen kan ställa till vår numera ordnade tillvaros så! Kul att titta på olika körsätt också!

Resfeber, jag kan tänka mig detta! Tänk så kul ni kommer att ha och jag hoppas verkligen att du kan blogga! Och visa bilder!

Tidigare när vi bodde i "storstan" hade vi bara sådär 15-20 min till Landvetter. Det har vi inte längre, men när man ska på resa så är det så kul ändå, så man tar att man får gå upp JÄTTEtidigt!

Ha en riktigt bra lördag, kramar
Agneta

Angelica E sa...

Hahahahahaha jag gillade den där tsunamin!!! Det måste ju hända någonting kul även om det regnar :D

Hoppas att du får en ljuvlig lördag och jag gillar minsann också regn och rusk, menn det lär dröja väldigt länge innan vi ser det igen här nere, puuuust!

Kraaaaaaaam

Angelica (har du vägarna förbi mallorca ikväll så är du bjuden på BBQ)!!!

Linn sa...

hahah man ser ju inte ens bilen för allt vatten!

skulle vara superskönt om vi kunde få ett oväder här snart också, för att molnen liksom bara går förbi oss och släpper vatten någon annanstans, så vi har steksol HELA TIDEN! (förutom nu när det faktiskt är molntäcke, men ett tunnt sådant) ha det fint!

kajsastina sa...

Oj då! Jag blir avundsjuk, vi har fortfarande 30 grader. Och jag har varit med yngsta dottern och shoppat i mitt centrum (Sollentuna). Sedan till Coop och storhandlade, men butiken var nedkyld så det var skönt. Vi åt lunch ute hos dottern och hemma rinner det från pannan och fingrarna klibbarmot tangenterna. Jag ska sätta på AC:n i vardagsrummet.
Ha det bäst!
kramar

Fru Venus sa...

Tur att du visar bilder, jag minns inte hur regn ser ut! ;-) Jag gillar också åska, men gärna då inomhus som du...

Honsomstickar sa...

Visst är det häftigt med naturens makter? Snyggt att du lyckades fånga tsunamin på bild! Du har mycket spännande framför dig, med amerikaresa och allt! Jag hoppas att du får möjlighet att blogga så jag kan fortsätta följa dina äventyr!

Gafflan sa...

Det var inte dåligt med vatten! Här har vi väntat på ovädret men det verkar ju som om det tog en mer sydostlig bana och hamnade hos dig!
Kul med lilla insjön hos dig ;D

bakom berget sa...

Hoppas att det har slutat regna nu. Vi har fortfarande inte fått en enda droppe. Undrar just om det ska dra ihop sig till åska inatt...Huuu..jag hatar åska!
Ha en bra kväll!
Kramar från Åsa.

Anonym sa...

Det är lite härligt med rejäla sommarregn.