torsdag 17 juni 2010

Första brännan...

Vilken dag! Strålande sol, varmt med en svag bris som har svalkat, kan det va bättre? Antagligen men just idag har det känts så jäkla bra. En toppendag alltså!

Emmy och jag styrde kosan ut till skogen, hon på cykel och jag i rullen. Vi hade hur mysigt som helst och plockade ett stort fång med blommor till mormor. En sak glömde vi dock, en dag som denna ska man kanske smörja in sig? Emmy bränner sig nästan aldrig men jag kommer antagligen att ha en trevlig natt framför mig... Har bränt mig på vänster arn, vänster sida av nacken och på bägge knäna ;-) Så blir det när man sitter i en rullstol med bara knän... Tur jag har aloeVera-gel!

Jag börjar visst bli som min far, han säger alltid att det bara är "amatörer" som smörjer in sig. När vi var i Italien för drygt 5 år sedan så solade han i en "pisse-kvart". Summan av det hela blev att han inte kunde va i solen alls efter denna korta stund, han fick nämligen soleksem över hela armarna... Han själv sa att det INTE berodde på solen (lakanen på hotellet kunde ju va tvättade med ett konstigt tvättmedel, eller hur?)... Ja se karlar...Å nu är jag själv lika jäkla osmart...

5 kommentarer:

Melinda sa...

Ja, du syster... SMÖÖÖÖRJ IN DIG!!!!!!!!! Om du inte vill se ut som ett gammalt russin!

bakom berget sa...

Jag säger som föregående talare...SMÖRJ IN DIG!
VIKTIGT! Men jag ska inte säga så mycket. Jag tänkte inte på att smörja in fötterna. Nu ser det ut som om jag har vita sandaler på mig, fast jag är barfota.
Hoppas du har en fin kväll (Utan solsveda)
Kram Åsa.

Fru Venus sa...

Vet du va som funkar bäst om man bränt sig? Youghurt! Det lärde grekerna mig för lääänge sen.

messan sa...

Underbar dag med så vackert väder.! Du får smörja dig. Själv har jag jobbat...i mina önskningar var jag ute isolen:).
Kramar

Anonym sa...

Själv tuggar jag betakarotentjosan från hälsokosten för att slippa soleksem.