torsdag 17 juni 2010

Kan en dag börja bättre?

Här ser ni en glad Emmy lekandes med sina bratz i solen. Själv sitter jag och stickar på min jeans-blåa citron med kaffet i högsta hugg. Solen är riktigt het idag, kan det bli bättre?


Jo det visade sig att det faktiskt skulle bli ett snäpp bättre! Posten kom nämligen!!! I brevlådan låg det ett brev som var lite tjockare och när jag kollade på frimärket så såg jag att det var från Åland! Hmm... Kan det va från någon annan än fru Venus? Näpp, jag gissade alldeles rätt! Hon skickade mig lite gottigt! Tack du underbara Venus, du är en underbar kvinna och en underbar bloggerska! Så har ni inte varit inne på hennes blogg ska ni genast klicka på länken och kolla, en himla bra blogg helt enkelt!


Kan säga att dessa Dacapo är alldeles underbara... Smälter som skit i munnen MEN dom finns inte att få tag på i Sverige... Attans oxå... Jag har sagt att vi ska åka till Åland nästa sommar och då ska jag köpa en hel låda!

Hoppas ni har sol idag mina kära bloggvänner! Ut och njut i så fall för det ska jag göra :-))

11 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Härligt är bara början!
:)

Fru Venus sa...

Visst var frimärket lite häftigt! :-) ha en skön dag, kram!

Pixi sa...

OHHH!! JAg har haft choklad stopp nu i ett par dagar men jisses vad suget kom nu när jag såg de smarriga chokladkakorna...skit oxå!! Du får inte visa sånt..buhu...nåja ,jag får skärpa mej ,man har väl karaktär!!! hehe..(not)..Härligt det såg ut på balkongen...hoppas oxå på sol längre tid men den går i moln hela tiden så får väl gardera sej med en filt kanske!!Må gott kram=)

Fru Purjo sa...

Ha en fortsatt underbar dag :-)

Sunna sa...

Vilken kanonstart, hoppas kvällen blir lika bra

Gafflan sa...

Vad mysigt ni har där i solen och med paket från Fru Venus :D
Solen kommer och går här hos oss idag och så blåser det...kallt :D
Kram.

Anonym sa...

Vad Emmy ser lycklig ut på bilden. Visst är det härligt med sommaren! Det blir nog gott till kaffe – Dacapo! Njut av solen och ha det så gött! Kram!

bakom berget sa...

Vilken tjej va! Hon är ju bra go som skickar ditt favoritgodis till dig. Undrar just om dom säljer den där chokladbiten på båtarna??
Måste kolla det nästa gång det bär av till Mariehamn.
Ha en bra fortsättning på dagen.
Stor kram. Åsa.

Snäckskalsdalen. sa...

Ooohh, så härligt ni verkar ha det du och Emmy. En så söt och glad flicka - lycka! Och solen skiner så fint på er, det kan jag ju säga att det gör den inte här. I ´går var det fantastiskt väder och idag verkade det bra, men sen liksom vällde det in något slags kallt och ruggigt väder. Synd.

Vilket paket du fått. Med choklad i.....hmmm...det var det inte i mitt paket fr Fru Venus.

Nu har jag gjort min första kommentar hos dig på mitt nya "data-system"......kul! Tack för uppmuntran!

Kramar fr Agneta

Anta sa...

Har varit ute tidigare i dag i solen men nu börjar det bli väldigt mycket moln, det ska komma in ett regnväder, det ska tydligen kunna komma ca 50mm under Fredagsdygnet, hu je da mej vad TRIST, vill ha sol hela tiden. Hoppas att du har bättre väder. Ha det så gott och njut av solen åt mej oxå Kramisar

Monica sa...

Tack för din "tanke" om mig.
Håller med dig angående Fru Venus: en underbar bloggerska med ett hjärta av guld. Njut av chokladen, den är du värd.
Var rädd om dig och ha en skön kväll.