söndag 6 juni 2010

Ett halvt glas vin...

Igår kväll var Jag, Emmy och Anette bjudna till Anettes bror Anders för en liten grill-kväll. Anders hade köpt fläskfilé och flintastek och till det lite potatissallad och vanlig grönsallad. Hur mumsigt som helst!


Här jäklar brinner det ordentligt!


Emmy tittar på elden och är allvarlig...


Här ser ni Anders in action med flintastekarna!


Sen var det ju så att jag faktiskt tog mig lite vin. Typ så här mycket ungefär. Trots medicin som skulle kunna knocka en häst så tänkte jag att jag skiter i det, så himla farligt kan det väl ändå inte va att ta ett halvt glas!!! Inte kände jag nåt av det... Gott var det iallafall, vinet hette GOSA, ett passande namn på ett gott rödvin.

Vi satt i flera timmar och pratade, Emmy skuttade på gräset medans vi andra satt på altanen. Vi gick inte hem förräns myggen och kylan gjorde att vi helt enkelt inte ville vara kvar! Emmy satt i mitt knä i rullstolen på vägen hem så trött var hon! Somnade gott gjorde vi i allafall kan jag säga...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det är gott med grill och frillvin.

Pinglan sa...

Vad underbart det ser ut!!!

Anonym sa...

Vilket häftigt foto med dottern bakom vinglaset :D
Ajabaja,,,inte dricka vin med medicin! Jag har för mig att du skrivet att du äter "tramdol" aktigt du också.Jag skulle aldrig våga ta något då, men samtidigt så är jag kanske inte lika duktig att hålla mig till ett halvt glas som du heller. Läste att man kunde få andningsuppehåll om man blandade tramadol och alkohol. Men det är säkert om det blir mer än ett halvt glas skulle jag tro.

Om jag bestämt mig för att ta mig en fest så väljer jag bort medicin. Men det är inte roligt alls att gå utan medicin kan jag säga. Fy attans vad ont och jobbigt det blir då. Därför tycker jag nästan det inte är värt att festa längre. Sen får man plågas en stund dagen efter också innan man kan börja med medicin.

Men det finns väl inget mysigare att få ta sig ett glas vin och umgås och ha trevligt. Nu när sommaren är här och det ska grillas och allt.

/Nikap

Anta sa...

Vad ni har haft det mysigt, grillat tillhör ju sommaren men även de j-la myggen. Ha det så gott.kramisar

Saerv sa...

Det är Norspanplåster du har väl? Grejen är att jag pratade med min smärtöverläkare (har ju oxå Norspan 30 mg) om Norspan och alkohol (el eg pratade vi om Dexofen och alkohol och jag sa att jag var så noga med att absolut inte ta ngt eftersom ämnet i Dexofen+alkohol= livsfarligt) hursomhelst då kom vi in på Norspan+alkohol och då frågade jag och då sa han att inte alls är farligt att ta några glas vin trots att man har plåstret. Man ska ju inte dricka sig berusad men som sagt ett par glas vin är ingen fara alls.