måndag 8 mars 2010

På besök hos arbetsterapeuten!

Hittade tack och lov en handikapp-parkeringsplats som var ledig precis utanför! Väl därinne träffade en av dom många som har ramlat och brutit någon del av kroppen. En gammal jobbarkompis (kommer inte ihåg namnet ens!) hade brutit bägge benen i armen... AJ, AJ, låter inte roligt! Än så länge har jag inte ramlat men det kanske beror på att jag för det mesta "går" på hjul!

Arbetsterapeuten heter Marine och är en sådan där bra människa som man gillar direkt. "Säg hur DU vill ha det så fixar jag det!" Hur glad blir man då? Berättade om min stackars tumme där yttersta leden är ur led hela tiden och att det gör ont om jag stöter i den i nåt. Går inte att ha fingerringar eftersom den har gått ur led inåt handen, inte utåt... Vi ska träffas en gång till för att göra handledsskydd i plast och göra dom så dom skyddar tummen. Nu fick jag en "sov-ortos" som faktiskt var riktigt skön. Man kan ändra den lite eftersom det är som stålstråd inuti. Vi får väl se efter några nätter!
Jag hoppas ju iallafall att den ska hjälpa. Ska få en till den andra handen också.

Sen har jag varit i affären och handlat det jag behöver under veckan:

GODIS ÄR GOTT!!! Iallafall ibland... Kommer säkert att äta så jag nästan spyr...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Snobben blev nog lite deppig när jag kom hem o luktade Gibson..

Renée sa...

Vi får ta en sväng snart bara det töar bort den här förbannade snön!

Nadja sa...

härligt att se att du får bra hjälp. Vet inget om din sjukdom men planerar lusläsa din blogg för att lära mig.

Hade gladeligen tävlat med dig i vem som klarar att äta mest godis på kortast tid... men jag viktväktar och förra veckan gick jag upp istället för ner. Suck. Men åh jag vill ha godis!!

Renée sa...

Har ätit lite nu och mår nästan illa... Utan godis vore jag hur deppig som helst även om jag inte har någon pms som gör att jag blir godissugen...