måndag 1 mars 2010

För mycket av allt...


Emmy hade bowlingskalas igår. Jag kände att jag inte riktigt orkade följa med så jag stannade hemma. Emmy åkte med sin pappa, kom hem efter 2 timmar med allt detta som ni ser på bilden! My god, vad grejer! Men å andra sidan så kostade kalaset en rejäl hacka så lite ska man kanske få tillbaka.

Dock så har denna helg gjort sitt om man säger så. Emmy orkade inte riktigt med dessa tre dagar av kalas så igår hade hon feber. Hon är som jag, gör hon för mycket så protesterar kroppen medetsamma! Hon kommer säkert att vara dålig i ett par dagar nu. Hemma med mamma och leka med LPS hela dagen, roligt värre eller hur!? Sånt är livet om man har EDS och man gör för mycket, då får man vara hemma ett tag.


Visst är dessa tulpaner helt underbara! Köpte dom på ICA och trodde dom var gula! Men dessa var ju lite mer "spejzade" måste jag säga. Ibland blir man överraskad!

Man behöver lite uppmuntran i livet faktiskt. Särskilt om man inte mår så bra. Blommor är ett perfekt sätt att få upp humöret ett snäpp. Ett liten försmak på våren helt enkelt. För våren lär dröja! Snön vräker ner utanför... Detta gör mig så förbannad! Igår kunde jag inte åka med rullen eftersom jag sjönk ner i slasket och fastnade precis utanför huset... Då får jag alltså använda benen och då får jag så jävla ont så jag håller på att få ett bryt. Inte kul alls. Jag bara väntar på att vägarna ska bli rena och fina så jag kan åka utan problem. Nu känns det bara så långt borta...

1 kommentar:

Madeleineslife sa...

Shit vad med grejor!

Vackra är dom tulpaner!
Coola i färgen..
Har ännu inte kunnat köpa några, men hoppas på det snart.. Lite färg & liv i tillvaron ;)