måndag 20 december 2010

Gibson får stanna...

De har ringt från djursjukhuset. De hade gett Gibson smärtstillande plus ny antibiotika under natten och det svullna hade väl gett med sig lite. De pratade dock om att det var en inflammation i underhuden och att detta blev nog inte så himla enkelt...

De vet nämligen inte riktigt hur de ska operera detta... Dessutom är han full med bakterier så han måste vänta till sist idag... Jag kommer inte att få hem honom idag eftersom det troligtvis blir ett lite större ingrepp...

Trots allt detta är han frisk som en nötkärna. De har kollat honom ordentligt och ett litet leverprov var lite, lite förhöjt men det var en fis i rymden! En positiv grej mitt i allt negativa...

Jag saknar min älskade vän så det inte är klokt... Jag ber till högre makter att han ska få komma hem och bli frisk.

DU FATTAS MIG!  Kom hem snart är du snäll...

(bilden är tagen dagen innan det hemska hände...)

12 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Vi följer detta med största oro, både jag och mannen här.....det är så snd om Gibson och matte och lillmatte (med det fina våfflade håret) så det är inte sant. Hur kan det bli så tokigt?
Hoppas att allt kommer att avlöpa väl och som du säger han är på bästa stället han kan vara (förutom hemma hos er då, när han är "obiten" så att säga) just nu.
Du kan väl rapportera så fort du vet något!
Kramar från oss och Tingeling och Leia!

Fru Venus sa...

Klart dom fixar det! Du ska se att det blir bästa julklappen ever :-) KRAM!!

Vanja G sa...

Jag håller tummarna och hoppas och tror att det kommer att gå jättebra! Kram

Angelica sa...

Hoppas att han blir frisk och kry snabbt! Det är ju snart jul och då ska man vara glad och inte ha några bekymmer! Håller alla tummarna att Gibson och du får en underbar jul, sötaste du!

Kraaaaaaaaaaaaaaam!

En häxa på Vift sa...

Huvva, men tur ändå som sagt att han är på rätt ställe. Så ska jag hålla Gibson i tankarna och hoppas hoppas operationen går jättebra så han får komma hem före jul. Vilken julklapp det vore, va?

Många tröstkramar

Anonym sa...

Stackars er alla!! Jag vet hur du lider! Jag och min gubbe höll på att dö när vår vovve låg på djursjukhuset. Vi kunde inte vara hemma, så fort veterinären hade ringt på förmiddagen gav vi oss iväg hemifrån och kom inte hem förrän det var dags att lägga sig! Så jag vet vilken ångest du har !! Vi hoppas nu att dem klarar av att sköta om detta nu, så vovven får komma hem snart. Tänker på er!
Hulda

Sunna sa...

det kommer gå bra, jag lovar

Anta sa...

Usch vad jobbigt men han är ju trots allt på bästa stället, håller alla tummar så hårt jag nånsin kan. Här blir det oxå veterinärbesök i morron men inget allvarligare än att Bonny skadat sin ena klo så nu är hon halt ev ska klon ryckas men det får vi se i morron.
Ha det så bra och sköt om er. Kram

Camilla sa...

Håller tummarna för er och allra sötaste Gibson.

Pinglan sa...

Lille dibben... Men han är på det rätta stället så det är ju skönt! De tar bra hand om honom! Kram

Reidun sa...

Det kommer säkert att gå bra. Vet är duktiga...

Shamrock sa...

Jag håller tummarna