onsdag 17 november 2010

Vart tog JAG vägen?

Hur korkad kan man bli då? Här försöker jag byta bild till bloggen och så tänker jag mig inte för alls... Raderar den gamla bilden och ska då sätta in en ny.... som inte finns...

ALLA BILDER ÄR JU I DEN ANDRA, GAMLA DATORN!

Det blir snart en ny bild... När jag har klurat ut hur man får de säkerhetskopierade filerna in i denna datorn... Hjälp någon snälla????

7 kommentarer:

bakom berget sa...

Tyvärr har jag inte en aning om hur man gör, men jag önskar dig lycka till!
Ha en bra dag ! Kram Åsa.

Sunna sa...

jag kör in alla bilder på en extern disk, mycket bra

Anonym sa...

Oooh, kära du, du låter ju som jag! Är också så himla databegränsad. och blir förvånad när det inte funkar, för nog borde det funka med tankens kraft, så at säga. Har inget annat råd än att bjuda hem en datorkunning person!
Hulda

En häxa på Vift sa...

hur säkerhetskopierade du då?
På CD? På USB-minne?

På CD, då stoppar du i skivan i nya datorn, öppnar mappen med bilder, markerar de bilder du vill föra över, högerklicka-kopiera-klistra in i valfri mapp (vanligen mina bilder)i nya datorn.
USB- samma sak, fast USB-minnet måste ju pluggas in i USB-kontakten i datorn då.

Unknown sa...

Kanske med hjälp av ett USB-minne. Jag för övrigt lägger mina bilder/foton på ett USB-minne utifall datorn skulle krascha.

Tant Grön sa...

Du låter precis som jag. Vilket ju inte hjälper dig ett skvatt. Jag har ingen aaaning om hur du ska göra.

En häxa på Vift sa...

rekommenderar dock att alltid säkerhetskopiera till cd också. USB-minnen och externa hårddiskar kan också krascha, så det är alltid bra att ha en cd, just in case.