fredag 5 november 2010

Jag tyar inte mer...

Min kropp säger att jag ska dra något gammalt över mig. Eftersom jag inte har någon karl och Gibson har sådan vidrig andedräkt så tar jag en filt och lägger mig i soffan...

5 kommentarer:

skapa och inreda sa...

Hi,hi...
Många varma kramar till dig från mig.
Annika

Tantaluran sa...

Gör så......ha det så skönt. Själv skulle jag vilja vara ensam jag också!

pia sa...

Ha ha ha, du är då för härlig!!! Jag känner likadant. Redan på hemresan igårkväll så kände jag mig rikigt risig och inatt låg jag i "feber". Är lågtempad och har 36,6 och nu har jag legat på 37,1 å då blir jag typ döende ha ha ha!! Mår så sjuuukt mkt bättre av plåster och jag har typ ingenting i min dosett, bara lyrican och citalopramen... underbart!!! du är min IDOL vännen!!! och schalen är underbar för nacken... har fått tid nu och ska försöka fixa till den där nackkotan som glidit ur läge... aj aj aj... har så ont men då tar jag bara extra oxynorm. Vilken skillnad! Kram kram kram

Anonym sa...

Hej!
Har läst lite i dina sidor, kan inte läsa allt pga...ja jag vet inte (koncentration, dissighet m.m.). Min fråga till dig är: Jag undrar vad jag ska göra, aug.08 konstaterade en spec. på USÖ (Örebro Universitetssjukhus)att jag hade EDS (efter åratal av värk o först satt under Fibrostämpel) sedan skulle min V.C. ta över men de gjorde de inte!
Jag ringde o tjata o fick en sjukgymnast tilslut som va lite kunnig men redan efter första besöket där avbröt min läkare pga att han inte trodde på EDS.
NY utredning ett år senare på USÖ som även han konstaterade EDS.
Ni ska ju inte tro att min läkare på V.c. godkände det...
Ja här står jag nu...
Utförsäkrad från F.k. o A.f.
Har ingen inkomst...
Får ringa spec.tandvården igen (2 tänder hänger löst)o be om uppskov.
Snälla var ska jag vända mig, har vidrigt ont o får ingen hjälp men har jobbat i drygt 30 år och betalat skatt....
Tänker på er alla!

Fru Gårman sa...

Nämen! Har du också en Gibson! Min hund som får heta den bruna kalven, den stroa kalven ,eller bara kalven på bloggen heter Gibson på riktigt. :) Av någon anledning som inte ens jag vet vägrar jag att använda mina familjemedlemmars namn på bloggen, alla har något annat namn. ;)