onsdag 20 oktober 2010

Ett litet kom ihåg...

Ställ inte en kopp hett kaffe på dotterns kvarglömda chokladbit vid datorn... Det blir liksom väldigt kladdigt...

Fick en fråga om när kisse-missen kommer. Ja, det vet jag inte för det beror lite på vilken vi tar! Den ena är leveransklar 21 november och den andra den 28 december. Vi ska väl försöka åka och titta på underverken och efter detta besöket har vi säkerligen bestämt oss! Jag kommer ju vilja ha allihopa och det blir säkert jättesvårt men jag önskar mig en lugn, gosig liten sak... Huvudsaken är egentligen att den ska gå bra ihop med hunden men eftersom de är uppväxta med hund så tror jag inte det blir något problem.

Vill ni kolla på dessa underbara kattungar klicka HÄR! Det finns dock inga direkta bilder på de yngre kattungarna men kullen heter choklad-kullen, klicka där så får ni se mamman och pappan, två bedårande katter! Så vill jag att min katt ska se ut!

4 kommentarer:

Tantaluran sa...

FINNS det lugna kattungar??

Malla sa...

oh, förstår att det kommer vara svååårt att bestämma sig om vilken kattunge :)

The Willow Fairy sa...

Allt är relativt - våra är faktiskt av den lugnare sorten (Main Coon) men ragdolls är ju bara så underbara. De jag har träffat har varit väldigt lugna och harmoniska djur, men det har förståss inte varit kattungar. Underbart i vilket fall.

The Willow Fairy sa...

Sägs att man ska välja den som kommer fram till dig först, men vi valde en av varje och det blev bra i båda fallen.