tisdag 31 augusti 2010

Illa...

Jag mår illa... Dessa jäkla diclofenac tar knäcken på min stackars mage. Jag har telefontid imorgon och jag ska försöka att inte spy innan dess...

Ett litet tillägg: Jag äter redan omeprazol...

8 kommentarer:

Agneta sa...

Oh. Diclofenac är farligt för magen. Min pajade och jag kunde inte fortsätta äta dem. Huvva! Det finns någon tablett som man kan få att ta för magen när man äter Diclofenac.... varför skriver inte läkaren ut den samtidigt som de skriver ut tabletter som är skadliga för mångas magar??!!
Omreprazol Bluefish heter den, och skulle enligt min läkare lindra besvär med magen. Tyvärr fick jag inte den första omgången när jag fick Diclofenacen, så jag hann aldrig testa ordentligt, och skadan var redan skedd. Så jag slutade med Dicl.

Fru Purjo sa...

Stackare :/

Unknown sa...

Usch, jag lider med dig. Har haft samma problem och har därför fått utskrivet Omeprazol Sandoz. Men den kanske du har redan...?

Fru Venus sa...

Har ingen koll på vad det är, men det låter inget vidare...:-/ *tyckersyndomkram*

Vero sa...

Det låter inte trevligt alls.

Jag har tagit semester för att inte stressa sönder. Men att göra har jag, men nu är det bara det roliga kvar känns det som. Att plocka upp allt i butiken.

Hoppas du mår bättre snart och slipper...

Monica sa...

Nu tycker jag jätte mycket synd om Dig! men jag fattar inte att läkarna fortfarande skriver ut den medicinen.....för att "klara" av den behövs en mage av STÅL ! (det bör alla läkare veta) för den tabletten har under några år varit på "tapeten" angående de svåra biverkningar som den ger. Hoppas att du får byta, KRÄV det.
Stor tycka synd om kram från mig.

AnJa sa...

Shit det har jag ätit massor av i flera år tillsammans med panodil. Har gett lindring åt fibromyalgin men min mage är knäckt. Inte har läkaren gjort den kopplingen.... Har dragit ner max på dem nu men frågan är vad som är värst? Fibrovärken eller magillamåendet... Det är som att välja mellan pest och kolera.

tankar från mitt fönster sa...

Usch! Är det den enda tabletten som hjälper? Själv får jag inte äta någonting antiinflammatoriskt, för då får jag magsår. Nu har jag övergått till Tramadol + Alvedon 500 mg. Jag vet, Tramadol är knarkvarning på, men det enda som lindrar. Alvedon får jag ta många av.
Kräv bättre mediciner som passar dig av läkaren!
Måbrakram kommer flygandes här