fredag 30 juli 2010

USA - Torsdag

Onsdagens springande på universal studios gjorde oss alla väldigt trötta så Torsdagen tog vi lite ledigt från alla äventyr. Vi orkade helt enkelt inte med något stim och stoj denna dag... Vila bör man annars dör man eller hur var det nu?

Iallafall så ägnade vi denna dagen vid poolen, så skönt att bara slappa och ligga där och guppa på en madrass. Här är jag guppandes:


Dock hade Janet planerat in en sak åt Emmy och mig denna dag. När vi kom hit så frågade jag om man kunde klippa sig nånstans och då ringde hon genast och beställde tid åt oss på en salong som heter "She & I". Både Emmy och jag skulle bli klippta av hon som äger stället, Wendy heter hon, en tuff kvinna som jag bara älskade direkt när jag såg henne.

Hon började klippa Emmy eftersom Emmy visste innan hur hon ville ha det. Under tiden kunde jag sätta mig och kolla i hår-magasin och se om jag hittade nåt som jag gillade. Det är minsann inte lätt alltid att förklara på engelska men vi lyckades faktiskt. Här är det Emmy som får håret tvättat:


Denna Wendy var så jäkla duktig på att klippa, hon var även lärare i nån sorts frisörskola, fort som attan gick det oxå men det blev så snyggt! Emmy ser här ut som en moviestar:


Sen var det alltså min tur att sätta mig i frisörstolen. Jag försökte förklara så gott jag kunde och hon började sitt arbete. Hon både klippte och använde kniv och ungefär hälften av allt mitt hår skalades av till slut. Ja ni ser här hur golvet såg ut efteråt:


Hur blev det då? Så här, vad tycks:


Ni ska veta att både Emmy och jag är supernöjda med våra frisyrer, så nöjda så vi nästan känner att vi måste åka hit varenda gång vi ska klippa oss ;-) Att klippa sig där kostade ungefär lika mycket som i Sverige tror jag. Sen åkte vi hem och visade upp oss för resten av familjen.

Efter att vi hade ätit mat som mamma hade lagat denna kväll så ville Janet gå på bio med Emmy. De gick på en film som heter "Dumma mig" i Sverige. Emmy är rätt tuff, att gå på bio med någon som man inte kan prata med är tufft tycker jag! De kom hem vid tio på kvällen, nöjda men mycket trötta!

Fortsättning följer...

5 kommentarer:

bakom berget sa...

Men guuud va snyggt! Jag kan tänka mig att du ät nöjd. Skitfint!
Kram Åsa.

Snäckskalsdalen. sa...

Du så snygga ni blev! Vilken skicklig frisör. Du ser jättetuff ut och Emmy är ju vacker som en dag.
Härligt!
Agneta kramar

Pinglan sa...

Jättefina blev ni!!

Anta sa...

Snygga frisyrer, ni blev jätte snygga båda två. Ha det fortsatt gott. Kram

Anonym sa...

Ni blev snygga i håret!! Vad spännande att klippa sig utomlands! Och så härligt, men lite jobbigt, ni har det! Jag vill också ha släkt i amerikat, som jag kan hälsa på...
Hulda