måndag 26 juli 2010

USA - Charlotte

Resan till Charlotte var bara typ en och en halv timme. Nu kändes det som om man var riktigt van vid flygandet, tre än så länge, så det var en piece of cake! Första flygningen var jag nervös, nu satt jag bara helt lugnt och stilla...

In på terminalen, Charlote är en rätt stor flygplats så det var inte lätt att hitta rätt men vi gick till US airlines biljettlucka igen för att reda ut våra biljetter. Då går det upp ett ljus: MIN RULLSTOL ÄR BORTA!!! Herregud den lämnade jag ju innan jag gick på planet och de skulle gett mig den när jag gick ut från planet! Jag missade rullen!!! Ja, ja blir man förvånad? NEJ! Så det var bara att prata med de i biljettluckan om min rullstol oxå, om de kunde spåra den. Jodå det kunde de, den var kvar på gaten, den vi hade lämnat.

Så det var bara att traska vidare för att leta efter rullen... En annan sak som vi upptäckte var att dynan till rullen oxå var borta... Va fan är den? Då mindes jag att jag hade suttit med den i Frankfurt och när vi hade bråttom så hade jag helt enkelt glömt den... Ja, snart skulle vi väl glömma våra huvuden nånstans!!!

Gaten där rullen skulle vara hittade vi inte så vi frågade en gubbe som satt på nån sorts liten bil och körde folk genom flygplatsen. Han var så snäll så han skjutsade oss till rullen, tack och lov! Det var en jäkla bit att gå så vi hade tur att vi fick skjuts!

Här ser ni mamma och pappa medans de åker denna bil:


Medans vi står där och pratar efter att ha hittat rullen så ringer min telefon. Det är Janet som har läst mitt mejl!!! Hon säger att det inte blir några problem för dom att åka till Tampa,d et är bara en timmes bilfärd för dem så de kommer dit istället och hämtar oss! HALLELUJA! Lyckan är nu fullständig så vi går på planet till Tampa, trötta som fasen men glada över att allt har löst sig!


Här är Emmy och jag innan planet lyfter. Vi var så trötta så vi somnade nästan direkt! Emmy somnade innan planet hade lyft!


Fortsättning följer...

5 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Vilken resa och vilken tur om och om igen. Allting reder upp sig, det är väl skönt!
Ha det!
Agneta kramar

Anette sa...

Hello my friend! Bara lite skvaller. Kerstin ramlade i hallen i kväll och spräckte knäskålen! Hon ska opereras i morgon bitti. Jag måste säga att jag tycker väldigt synd om henne. Här är allt bra, speciellt efter helgen då det var ca 11 grader och ÖSregn både lördag och söndag. UNDERBART!!!!! jag hoppas ni har det så bra och roligt som ni önskade. Vi hörs!

Anonym sa...

Villken resa o jag som sa att du inte behövde oroa dig för bytena, haha skönt att ni kom fram..Nu ska jag ut med Gibson o Snobben de är trötta på morgonen. Ha det underbart

Anonym sa...

Hej i paradiset! Ja, ni har då fått "landa" på många olika sätt. Vilket äventyr! Förstår att ni har det helt underbart med underbara släktingar, eget rum med nya madrasser, pool och the second best beach in the world (vackra kort). Ser fram emot att höra om ert fortsatta äventyr. Njuuuut och sköt om er väl. Puss å Kram å lite kill mellan tårna.... Faster Pia

kajsastina sa...

Lev väl på er äventyrliga resa i USA. Efter många flygturer efter vaann blir det lika vant som att ta bussen.
Många kramar