måndag 7 juni 2010

Som en disktrasa...

Just så känner jag mig just nu... Någon drog ur proppen och sakta rinner energin ur mig. Tröttheten väller in från alla håll och gör mig nästan vimmelkantig.

Iblan behöver man vila, bara stänga av systemet ett litet tag och ladda om batteriet. Kanske räcker med en stund i soffan, vem vet...

Jag har ju varit med barnet hos habiliteringen i Eksjö. Barnet hade ingen som helst lust att prata överhuvudtaget, inte spela spel, inte rita, inte berätta nåt, ingenting... Nähe... Psykologen tyckte nog att det inte var någon idé att försöka men att vi gör detta från lite omvänt håll, jag går dit och får lite "redskap" och så hjälper vi barnet på detta sätt, smart va?

Iallafall blev jag så himla trött nu när jag kom hem. Jag tror att jag ska sätta mig i soffan och bara vara en stund, regnet öser ner så det är ju ett riktigt "sitta-i-soffan-och-mysa-väder"...

9 kommentarer:

Filimarans Funderingar sa...

Du gör rätt i att bara sitta i soffan, vila dig från allt en stund. Det är tur att det är regn ibland så man känner att man kan bara sitta ner och göra ingenting. Ha det gott / margareta

Fru Venus sa...

Oj, jag önskar att jag har kunnat skicka lite av vår varma sol till dig! Kram

Blomman sa...

Jag kan oxå bli trött när jag har varit ute på äventyr. Nästan så man tycker att man är värd att få vila en liten sväng. kram

Tant Kofta sa...

Så är det ibland, men det blir bättre.
kram fr. Koftan

Stina sa...

Vad komiskt, jag skrev precis ett inlägg med bland annat ordet disktrasa i rubriken ;-) och så kommer jag in här och så har du också använt ordet disktrasa, fast i en annan bemärkelse ;-)

Hoppas du kan få vila så du blir piggare.
Ha en skön kväll.

skapa och inreda sa...

Sänder över en stor varm kram till dig/Annika

Anonym sa...

Hoppas du snart hittar lite energi igen.

Tina sa...

Hej vännen.
Å, den där benskrivelsen känner jag så väl till!!!
Ingen roligt känsla!!!
Hoppas du känner dig bättre idag & att en dag i soffan gav dig energi. Är oxå ganska trött idag. msm hjälper mig, men ska nog öka dosen lite nu =)
Men sen är det ju så.. som både du & jag vet... vi har trötthet som en följeslagare. Vi kommer aldrig ifrån den. Den är en del av oss.. men kan man göra den lite lite mindre så är det guld värt.

Idag ska jag till frissan =) det ska bli spännande att se vad hon har för kul på gång =))

Önskar dig en fin dag med mycket vila & jag hoppas det funkar med psykologen nästa gång! Kanske är fel person? kanske fel psykolog?

Varm kram till dig min oerhört fina & starka vän!!
// Tina

Anonym sa...

Vädret är verkligen inte något man mår bra av… Det regnar inte hos oss än men regn hänger i luften och det blåser – detta är början på problem hos mig. Jo, du barn är fantastiska men det är inte lätt att bli förälder många gånger, och orken tappar man massor med gånger också. Samtidigt är det väl fantastiskt när man känner sig stolt över sina barn! Livets mening kan man fundera över om och om igen. Ha det så gött och kram så länge!