måndag 7 juni 2010

I love my doctor...

Detta intyg kom på posten idag. Min käre doktor Carlo Mucchiano är en helt underbar doktor som man kan lita på! Nu hoppas jag att detta räcker om jag blir stoppad i tullen...


Ja, ja... Det är ju bara att hålla tummarna men vad mer kan jag göra? NADA!

Kattungarna tillhör en som jobbar i hemtjänsten så mina är dom tyvärr inte. Dock bor hon bara i huset brevid så vi får hälsa på så ofta vi vill! Emmy är galen i dessa små sötnosar så det blir nog fler bilder sen när dom är ännu sötare!

Emmy ska få en kisse sedan men jag har sagt att det blir inget innan vi åker till USA. Plus att jag är lite inne på en Birma men jag vet faktiskt inte... Med tanke på att vägen är precis utanför och att flera katter blir överkörda så vill jag ha en innekatt. Har ni några förslag?

14 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Det ska nog gå bra med det intyget och det är väl bara om du blir tillfrågad som du behöver visa det eller att man söker i ditt handbagage och finner medicin.

Eller också blir du insydd på nåt häkte och sen kan du skriva en bestseller om det......nä, jag bara skojar.

Bra att du kan hitta kantareller i vägkanten, för det är ju väldigt kul att plocka dom. Det är knöligt att gå i skogen, det är det. Och har man då ont som du har så är det ju inte så bra.

Blir det många får jag väl skicka lite till dig!!

Vi har grått väder idag och ganska kallt, men det är OK för jag ska till storstan nu!

Vi hörs, ha det bra, och ja, vi (= jag i det här fallet) vill gärna se fler bilder på sötingarna.

Ja, innekatt låter bra och man har väl hört att birmakatter trivs med det, fast det sägs ju att alla katter kan vara innekatter om dom är det från början så att säga.....tror jag att jag har hört!

Kram
Agneta

Tigris Predikantan sa...

Håll i den doktorn, ordentligt!
:)

Melinda sa...

Kolla på blocket! Där brukar de ha även raskatter ute! Men de är ju ganska dyra dock!

Anonym sa...

Dotterns är Devon Rex. Väldigt keliga och sociala, dessutom lite för frusna för att vilja rymma ut i vida världen.

The Knitting Seaman sa...

Jag "adopterade" två katter från ett katthem förra sommaren. De var vuxna när de kom till mig, hade inte varit vanskötta men av någon (av mig okänd anledning) blivit utan hem. De är vanliga huskatter, d.v.s. ingen har en aning om vad det är för ras. Bor man i stan förespråkar jag starkt att man har innekatter. En del tycker att det är grymt, men jag håller inte med. Vad som är grymt är att låta dem ränna ute i tätbebygggt område och bli överkörda! Så det så! Och snälla, kastrera katten så gör ni er själva, grannarna och katten en tjänst.

Fru Venus sa...

Och jag ska dorva till min läkare , bara jag hittar honom! Satsa på en svart katt, de är finast ;-9 Kram

Randiga Tråden sa...

Ja, de är otroligt söta kattungarna, jag håller med om att katterna kan vara inne. Annars är det för grymt om de blir överkörda. Det går ju annars att gå ut i band. hur som helst är det ett trevligt husdjur, jag kan inte vara utan katt.

Gafflan sa...

Alltid bra med ett intyg när det gäller receptbelagd medicin.
Så dom söta kattungarna, herregud säger jag bara! Vilka sötnosar :D

Beata sa...

Jag läste mig in lite om EDS och nu har jag fått bloggkontakt med dig också. Jag kan sammanfatta det bara i några ord: DU ÄR OTROLIGT DUKTIG TJEJ OCH EN RIKTIG KÄMPE! Vilken fantastisk svenskaflaggansdag firande Ni hade med Emmy. Först shopping, sen restaurang besök, sen grillning och vin – tröttheten ska ha sin anledning. Och vilka ”gröna fingrar” du har - orchidéer ser ju fantastiska ut, de är så ståtliga när de börjar blomma. Jag älskar orchidèer. Katterna är så gulliga, fast jag är nog mer en hundmänniska, men min flicka älskar alla djur. En gång hade vi en kattunge tills den stolt hämtade hem en råtta. Jag avskyr råttor. Då fick han byta hem och fortsätta sitt råttjagande hos farmor och farfar på landet. Men jag förstår fullständigt Emmys förälskelse i de små, gosiga varelserna. Ozzy är 11-årig farbror. Jag önskar Er en underbar semester i USA! Ha det gött!

Darkland sa...

skönt att du fick papper av doktorn:) Kramis

Pia sa...

Oj, det låter spännande, det där med USA. De med sina strikta regler.

Kattungar och griskultingar är nog det sötaste i världen!!!!

När åker ni? Ifall vi inte "ses" före, så vill jag önska er, av HELA MITT HJÄRTA, en fantastiskt härlig och trygg resa!!!!!!!

Sköt om er!!!!
KRAAAAM!!!!
-Pia-

Blomman sa...

Vill inte du åka till usa så kan jag mer än gärna ta din plats! Så kan du vara hemma o ta hand om kattungen ;P

Ang katt så tycker jag du fundera på vad för typ av katt du vill ha. En som pratar mycket, är sällskapig, ensamkatt osv. När du har bestämt det vad för typ av egenskaper du vill ha på katten kan du leta efter den kattras som passa er bäst. Hade jag haft råd hade jag köpt en raskatt Kram

Marie-Louise sa...

Jag tror det är bra om du har ett intyg från apoteket också angående din medicin, typ ett Schengenintyg. Men det kanske du redan har. /Kram

En häxa på Vift sa...

Som redan sagts så tror jag du behöver intyg från apoteket också.
Vad gäller katt, i princip alla katter kan man ha som innekatt om de är inne från start. Näta in balkongen så kan katten få vara ute utan risk att den kommer på villovägar.

Jag personligen är ju såld på norska skogkatten, dels för deras otroligt fina temperament men också för att de är så vackra.
Fast jag är som jag är så alla djur är älskade av mig, ja utom getingar då. :)