lördag 22 maj 2010

Full fräs mot nya äventyr!

Här är hon som ska ut på äventyr! Att stanna upp för att mamma ska kunna ta ett kort är nästan omöjligt!


Här springer hon iväg, fort som en blixt så man inte kommer för sent! Emmy skulle med resa till Linköping med kören. Först skulle dom till något "fenomen-bla-bla-bla", sen till cloetta för att handla upp alla pengar man har med sig, sen skulle de äta på Mc Donalds och till sist ett besök i Linköpings domkyrka... Det blir nog en lång men rolig dag!


Mamma passar på att bara vara idag... Solen skiner och åsk-ovädret igår har gjort vädret behagligt igen! Åskan slog ner inte så långt härifrån och en i mitt hus var utan signal i sin telefon idag! Jag har inte märkt att något av mina tekniska grejer har gått sönder, tack och lov! Faktiskt så höll vi på att göra i byxan både jag och Emmy och Michaela när det brakade till så nära! Barnen studsade flera meter såg det ut som!

Jag har igår och idag varit flitig med sticket. Här ser ni mitt alster:Enligt mönstret så är det inte mycket kvar att sticka men jag ska förlänga den en aning för jag tycker nog allt att den blir lite liten annars...

5 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Söt dotter på äventyr! Fint blir det, det du stickar, verkligen!
:)

Fru Venus sa...

Visst är det konstigt/kul/skrämmande/skönt när ungarna börjar ge sig iväg på egna äventyr!? Njut av DIN dag :-) Kram

Pia sa...

Ja-a, det är nog (så här i efterhand iaf) med blandade känslor man ser sina ungar flyga hals över huvud, ivriga på SINA äventyr...Och speciellt när man har en så gullig tös som du!

Det var då inte roligt, det jag läste om boendet i ditt hus! Jag hoppas det löser sig!!!

"Citronen" ser hääärlig ut! Jag kan bara inte begripa, att du med dina sjuka händer kan göra något så småpetigt arbete???! Det är helt fantastiskt!

En bamsekraaam till dig!!!
-Pia-

Anta sa...

citronen blir super snygg, bra jobbat. Kramisar

The Willow Fairy sa...

Underbara färger. Kommer väl till pass under kyliga sensommarkvällar kanske