torsdag 11 mars 2010

Min stackars lille hund...

Jag tänker varje dag på att min hund är gammal. Han är 12,5 så han är verkligen gammal för att vara en så stor hund som han är. Jag vet att han kanske ganska snart kommer att lämna mig och Emmy och fortsätta springa på dom eviga ängarna.

Gibson har varit lite "down" dom sista dagarna. Anledningen tror jag är att det är halt och han troligtvis har halkat (Han har ju gjort det flera gånger). Han går väldigt stelt och verkar ha ont i ryggen. Idag när jag stannade för att ta ett kort på en massa istappar så vek sig bakbenen på honom... Jag gick hem direkt!

Han måste ha vad vi människor kallar ryggskott eller nåt. Och så halt som det är så är det ju inte konstigt! Men när det händer något med min lille älskling (som faktiskt var min första bebis innan Emmy föddes) så blir jag alldeles förstörd! Han ska väl leva för evigt!!! Nu när han är så här gammal oxå så blir varje liten grej så förstorad känner jag. Nu är han lite stel och har troligtvis ont och då tänker jag att han inte kommer att kunna gå imorgon för att han är så gammal! Rädslan över att jag kanske får ta bort honom snart är stor. För vad ska jag göra utan min allra bästa vän?

5 kommentarer:

Darkland sa...

Usch, vad lessen jag blir gumman:( Jag vill med att världens sötaste hund ska finnas forever!! Kram på er o krama Gibson extre mkt från mig.:)

Anette sa...

Det kommer att bli outhärdligt. Du kan väl be min katt att han "hjälper" Gibson så att han i allafall inte behöver ha ont den sista tiden. Tisse-Pissen var ju väldigt snäll och tyckte mycket om Gibson.

Anta sa...

Usch vad ledsamt det låter, men hoppas att han blir bättre, det sista man ger upp är ju hoppet. Det är så förskräckligt när ens kära husdjur blir dåliga, vet hur det känns fick ta bort vår 11-åriga Flatt för snart 3år sedan. Nu har vi en 6årig Rottis som börjar få problem med benen, men tycker hon har blivit lite bättre ger henne glukosamin. Sköt om er hoppas verkligen att han piggnar till Kramizar

Melinda sa...

Dibbedobben.. man vill ju att de ska finnas för alltid!! Men tänk (när det är jobbigt) på att han har haft ett underbart liv!! Fått springa lös under en massa roliga promenader! Och haft jättemånga roliga kompisar, både människor, katter och hundar. Många kramisar!!

EDS Mamman sa...

Förstår precis hur du menar, har ju varit där en gång... och beslutet är aldrig lätt att ta.

Jag håller tummen på att Gibson piggar på sig och hänger med ett tag till. Vår schäfer som vi hade då jag var liten blev 14 år gammal.

Varma kramar!