måndag 15 mars 2010

Äntligen i tid för en gångs skull!


När jag var med mina föräldrar i Eksjö köpte jag påskris och idag kom Emmy hem och riset är numera dekorerat med fjädrar! Jag är väl i tid för en gångs skull eller? Annars är jag hopplös när det gäller att komma ihåg detta med påsk. Det är ju inte någon helg jag firar direkt så därför glömmer jag bort det helt enkelt.Men fint blev det tycker jag!

Barnet är numera hemma och allt känns precis som det ska. Emmy, Gibson och jag hade grupp-kram och myste alla tre. Det märks att Gibson oxå mår bättre när Emmy är hemma. Han och Emmy leker ju med varandra på sitt egna lilla sätt.

Solen skiner idag och man märker att solen tar ordentligt! Jag satt med ryggen mot tallen utanför när jag väntade på Emmy. det var riktigt varmt och skönt. Gibson höll på och bökade runt i snön som en liten valp. Alla blir på nåt sätt piggare av solens strålar. Jag ordnade lite vårfint, bytte dukar och kände att jag fick lite ny kraft på något sätt. Är det solen som höjer ens energi?

1 kommentar:

Anta sa...

Tjusigt med påskris är verkligen vårligt. Vad mysigt att dottern är hemma igen så ni kan ha era mysstunder,härligt.
Ja det där med tandis håller med dej och det värsta är att man måste betala för obehaget oxå, man borde få betalt istället.Sköt om er.