tisdag 23 februari 2010

En liten krock!

Ja faktiskt! När jag tittade ut genom mitt fönster igår så såg det ut så här:

Syns kanske lite dåligt för all snö (det fullkomligt vräkte ner) men mannen har alltså kört in i refugen och prickat skylten precis! Denna man har flera gånger kört onykter och han var visst inte lite rund under fötterna när polisen tog honom... Så det var nog inte bara halka om man säger så!


Jag gjorde färdigt en av två sockor i detta fullkomligt underbart vackra garn från Järbo. Färgerna är ju så vackra tycker jag! Lyckades alltså sticka fast mina fingrar nästan har fastnat i "sticke-position"!!! Då kanske man har stickat lite för mycket? Iallafall så fortsätter jag med mina vridna sockar för det är dom som folk vill ha! Bätter att sticka sådant som går åt så att säga.

Annars mår jag INTE bra idag... Fortfarande feber, dock inte så mycket men kroppen vill inte alls som jag vill. Sen har det ju kommit 15 cm snö och köra rulle i detta går inte alls när det inte är skottat. Därför var jag ju tvungen att gå med hunden imorse vilket ledde till att jag blev ännu sämre... Om det bara var skottat så skulle jag inte klaga men när man får pulsa i snö så kan den mest vältränade bli trött. Skulle jag vinna pengar så skulle jag ta en resa till varmare länder DIREKT! Inte för att jag fryser inomhus eller så men min kropp mår inte det minsta bra av detta väder kan jag säga...

Inga kommentarer: