lördag 19 januari 2013

Under förhör...

Igår var jag just under förhör... Jag var kallad till en speciell "narkotikasjuksköterska" eller vad vi nu ska kalla henne. Socialstyrelsen har beslutat att alla som äter narkotiska preparat ska prata med en sådan. De verkar tro att bara för att en ställe skriver ut mer narkotiska preparat än något annat bara gör det för att patienterna knarkar, inte för att stället har fler patienter med svåra smärtsjukdomar!

Hur som helst så var jag där igår och pratade med en super gullig tjej om just värk och medicin. Hon fattade precis att jag inte är en sådan person som tar tabletter vid minsta lilla utan försöker äta så lite som möjligt. Hon frågade hur jag skulle uppfatta min värk om jag inte åt medicin.
-"På en skala mellan 1 till 10 har jag nog minst 11 om jag är utan tabletter!"
Hon fattade precis...

Sedan tyckte hon att jag skulle kolla om jag inte kunde få åka utomlands. Hon kände de som inte hade den smärtproblematiken som jag har som hade varit 4 veckor på Grand Canaria. Jag måste nog kolla upp detta faktiskt, det lät rätt skönt att vara i solen för jag mår INTE bra nu i denna kyla...

På tal om kyla så hade jag minus 17 grader när jag steg upp vid nio. Inte konstigt att kroppen protesterar...

3 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Jamen, det måste du kolla, att få åka till Höstsol, tror jag det heter. Min kusinfrus syster fick Parkinson när hon var bara 45 år och nu är hon 52, hon fick rådet att hon skulle söka vilket hon gjorde och den 17 feb åker hon dit och får stanna 4 veckor. Dom har ledsagare med hela vägen, från flygplatsen och fram och där tar personalen hand om alla och dom har program varje dag som är anpassat. Det kostar 80 kr per dag, endast, samma som när man ligger på sjukhus. Hon är lite spänd inför resan men ser så fram emot den, och det är ljummet i luften där nu. Du måste, måste göra det!
Kramar

Helena sa...

Ja, du måste undersöka om du kan resa till palmerna. Om du vill, och kan resa. Så härligt med värme, och behandlingar. Lycka till, och ha en fin helg.

Anonym sa...

Du är lätt värd dina tabletter och absolut fyra veckor på Kanarieholmarna.