onsdag 16 januari 2013

Jag pustar ut...

Gårdagen var ett rent elände, fick ta ketogan till natten för att kunna sova. Mina ben värkte så in i norden, det var länge sedan det var så jäkla jobbigt måste jag säga. När jag vaknade i morse så hade jag faktiskt ett leende på läpparna, ÄNTLIGEN hade värken släppt...

Så idag känns det nästan som om jag är bättre än någonsin, rätt skön känsla faktiskt! Bäst att passa på att ta vara på det goda humöret, jag håller på att baka en sockerkaka! Vi ska ha stickcafé i eftermiddag så jag kan ju bjuda på lite hembakat.

Har en tupperware-form och jag kan säga att den är lovely att baka i! För typ tio år sedan sålde jag tupperware så jag har massor i skåpen. Det mesta älskar jag faktisk, okej att det är dyrt men jag testade en annan, mycket billigare siliconforn och fy vad besviken jag blev... Så är ni på ett party så köp gärna en sådan här form om ni bakar mycket, det är värt pengarna (tycker jag!)!

Kan berätta en annan bra sak, idag kom en kallelse till hudmottagningen i Nässjö. Ska dit den 24 januari, nu ska min konstiga hud bli grundligt undersökt!!! Sen kanske jag har svar på varför den är som den är, vem vet? Eller så står läkaren där och rycker på axlarna som de brukar göra, vi får väl se...

4 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Så skönt att du mår bättre och bakar gör du. Jag bakar nu, tre tigerkakor, omgivningens livrätt!
Kramar

ime sa...

Jag måste säga att jag beundrar dig för att du ändå är så positiv, att du hittar ljusglimtar och inte låter din sjukdom ta över.
Kramar

Anonym sa...

Hej Renée.
Ja det där med att läkarna står och rycker på axlarna känner jag mycket väl igen. Jag har mått skitdåligt sedan 19 Juni i somras när jag svimmade i tvättstugan. Har sedan dess åkt fram och åter lägenheten och sjukhuset med ambulans och inte fått någon hjälp. Har ändå gått igenom en massa undersökningar men nej dem hittar inget. Det är så man kan bli tokig av det hela.
Nu hoppas jag att du kan få hjälp.
Kram
Margit(maxelonia)

Shamrock sa...

Jag har aldrig vågat testa siliconformar - ska nog göra det. Skönt att du kände dig bättre idag