tisdag 29 januari 2013

Jag har klåda...

Tänkte ni skulle få se hur jag ser ut när jag har kliat sönder hela min överkropp:

Visst ser man helt äcklig ut!

Detta gör jag alltså när jag inte kan sova, eller sova... Jag är i ett komaliknande tillstånd liksom. 

Under huden har jag som små knutor som kliar som fasen. Tur att jag har dålig känsel, hade väl kliat ända ner till benknotorna annars!

Dessa bilder är tagna för två dagar sedan och jag tänkte sätta in bilder för att se hur det läker. Det ser redan bättre ut men sen har jag tagit bort ALLT som innehåller parfym. Innan använde jag produkter som det är lite parfym i eller med naturliga doftämnen men nu är det noll-tolerans som gäller. Synd bara att krämen jag fick utskriven luktar gammal fotsvett...

Fick ju utskrivet atarax till natten, fick order att ta den 2 till 3 timmar innan jag la mig för att inte få hang-over och faktiskt så funkar det ganska bra. Vaknar gör jag ändå men jag somnar om ganska snabbt och då hinner jag inte direkt börja klia. Jag börjar känna mig lite mera som mig igen nu när jag äntligen kan sova. 

Nu längtar jag efter lite sol så kanske huden läker ännu bättre. Fast de säger att det ska bli oväder så jag får väl vänta lite...

8 kommentarer:

Gafflan sa...

Oj vad det ser ut! Stackare. Hoppas verkligen det blir bättre. Annars kanske du får göra som man gör med bebisar som river sig...sova med vantar på händerna. ;) Krya på dig och hoppas du slipper parfymfällor.
Kram

ime sa...

Åh, lider med dig, hoppas verkligen du blir bättre snart.
Kram

Baronessan sa...

Men hallå! Så där kan du ju inte ha det! Det börjar klia på mig med nu. Stackars dig. Hoppas att det hjälper. Om det kommer förbi några solstrålar så ska jag skicka dom till dig för du behöver dom bäst! Kram!

Snäckskalsdalen. sa...

Men vad beror det på? Vet man det? Det är ett elände när det kliar så. Jag vet lite, för jag har exem på ryggen och benen och man blir skogstokig till slut. Är det nån av dina mediciner som du inte tål?
Hoppas i alla fall att du snarast blir bättre!
Kramar

Hamrånge slöjdare sa...

Stackars dig!!
Hjälper det inte med solarium??
Det är väl inte nyttigt men ska man välja på två onda ting så kanske det är bättre än alla utslag.
Hoppas nåt hjälper i alla fall.
Styrkekramar!!

Anonym sa...

Hej Renée!
Fy vad läbbigt det ser ut. Stackars du. Hoppas att du blir fri från detta kliande snart.
Massor av Krya På Dig kramar.
Margit(maxelonia)

tankar från mitt fönster sa...

Hej vännen,
Så tråkigt att fått extra bekymmer med kliande hud. Utslag är jobbigt. Själv gillar jag inte alls när det bara kliar. En medicin jag har ger såna b iverkningar. Hoppas verkligen att hudläkaren hjälper dig att bli bra. God bättring och styrkekram från mig, kajsastina.

Cecilia sa...

Ouch...dessutom trist med präktigare, parfymfria krämer, de kan lukta riktigt illa... :-(
Hoppas att det slutar klia så dant!