torsdag 3 januari 2013

Att klippa en rastahund!

Här ser ni lilla Chanell... Hon är av den lite ovanliga rasen Puli, en hund med rastaflätor alltså! Dock så har hela hon tovat ihop sig till en enda stor tova... Så Kristina och jag slog våra huvuden ihop och tog var sin sida på hunden. 

Inte visste vi att vi var så duktiga hundfrisörer (eller inte kanske...). 

Här är det Kristina som är "in action". Efter lite finjustering så fick Chanell hoppa i badkaret. Inte för att hon ville, å nej, hon sprang och försökte spela döv men det hjälpte inte...
Vi schamponerade och jag lovar att vattnet var allt annat än genomskinligt, kan det bli annat med ett väder som detta (slask alltså...)?

Jag tog tyvärr inga kort när hon väl var färdig, det liksom glömde jag! Hon blev iallafall rätt fin och luktar numera så mycket godare!

Nu till dessa smällare, tack för att ni håller med mig! Kommentaren om att vi kunde ge pengarna till välgörenhet var ingen dum idé, hur många miljoner sprängs inte upp i luften den dagen? 
Nä tacka vet jag tomtebloss...

3 kommentarer:

bakom berget sa...

Oj oj oj....hur många dagar tar det att få en sån hund torr efter badet?
Jag håller med dig vad gäller smällare och raketer. Tänk så mycket pengar som bara bränns upp till ingen nytta alls. Tvärtemot.
Vi satsade på Thailändska lyktor i år. (Brukar inte ha nåt alls i vanliga fall.) Det kändes gott att stå där och se dom försvinna upp mot himlen som stora varma lampor.
Billiga är dom dessutom.

Önskar dig en god fortsättning!

Kram Åsa.

Baronessan sa...

Jösses vilken trasselsudd! :D Det hade varit roligt att vara med och kolla när ni friserade.

kajsastina sa...

Det verkar jobbigt men kanske kul att klippa en sådan lurvig hund! Hoppas du mår bättre och jag önskar dig och dotter E en skön Trettonhelg!
kram