onsdag 7 november 2012

YES!!!

Obama vann valet i USA!!! Detta är nog vi svenskar (inte alla men de flesta) glada över. Jag hade röstat på Obama kan jag säga, hans politik är den som jag känner mig mest trygg med, den är lite som våran om man säger så. Jag tror att mina amerikanska släktingar oxå är glada för jag har för mig att de röstade på Obama. Så grattis till USA!

Idag ska min handläggare på kommunen komma och hälsa på. Vad hon vill? Det vet faktiskt inte jag heller... Jag tror att de gör hembesök ibland för att kolla så allt är som det ska. Så det är väl bäst att jag hoppar går in i duschen, jag ser nämligen för gräslig ut... Håret står på ända (det gör det visserligen alltid men ändå), min tröja är smutsig efter att jag häller maten utanför munnen och jag tror att jag luktar skunk...

Här skiner solen idag... Bara så ni vet alltså... Ha det gött!

5 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Jag tror det är bra att samma president får sitta en omgång till och Obama är bra. Vår kompis Jerry är dock ärkerepublikan så han var inte glad idag. Men det är han det.

Du låter som jag, jag går också omkring som en vandrande katastrof här hemma.....och idag ska jag iväg och det innebär samma procedur som för dig.....och i morgon också, puuuh....

Kraaamar

Hamrånge slöjdare sa...

Man får se lite skunkaktig ut ibland! Då märks det mycket bättre när man snofsar till sig!
Här är också sol i dag, men snålblåst. Kram till dig också.

Anonym sa...

Solen har faktiskt lyst här hos mig också. Men det är så inivassen råkallt ute.
Jag borde också gå och duscha och tvätta håret. Men jag vet inte hur jag ska orka. Men jag måste.
Ha en skön kväll.
kram
Margit(maxelonia)

Shamrock sa...

Hoppas att det var en trevlig handläggare som kom

En häxa på Vift sa...

Obama är utan tvekan en av de bästa presidenter det landet nånsin haft och jag hoppas vi får se Hillary Clinton som nästa kandidat och vid det laget har jag hunnit bli medborgare och kan rösta. Men just nu gläds vi åt att Obama får sitta 4 år till.