söndag 18 november 2012

Nu andas vi ut...

Buddhas mage har äntligen lugnat ner sig, tack och lov... Igår började han att dricka och efter några timmar så åt han oxå. Som en rätt larvig matte så pustar jag ut... Så skönt att det inte behövde bli värre, en tripp till djursjukhuset hade varit både trist och så kostar det en massa... Å andra sidan så gör jag vad som helst för mina gosegrisar!

En bild på Buddha före magåkomman. Han kanske har gått ner några gram eller vad tror ni? Min kropp vet iallafall att min kisse väger rätt mycket. Efter att ha badat honom har jag ont lite överallt... Jag är öm i hela kroppen och Emmy är så förkyld. Därför tar vi det lugnt och stilla idag.Fast å andra sidan gör vi ju det jämt och ständigt... 

3 kommentarer:

Hamrånge slöjdare sa...

Oh vad skönt att höra att Buddha mår bra igen. Vi fick SMS från Sture idag att han nog ska finna sig tillrätta uppe i Åre. Det var förstås hans matte som hjälpte till med texten!!

Helena sa...

Stackars Budda, krya på dig. Tur att ni fick badat han, på ett vis, så han inte sätter märken överallt. Hoppas att veckan blir lugnare.

ime sa...

Vad skönt att Buddha mår bättre, finns inget värre än sjuka djur, skulle vara sjuka barn i så fall.