fredag 3 augusti 2012

Som man bäddar...

...får man ligga...i soffan... Vad jag menar med detta är att om man plockar blåbär så blir man trött och fullständigt slut i kroppen... I morse vek sig ena foten inåt så det gjorde ont ända upp i knät, kändes som om den senan var helt slut... Tur man har kryckor hemma. Jag skulle gärna plocka blåbär och svamp varenda dag men kroppen pallar inte det tyvärr...

Tur att OS visas när man ändå ska ligga i soffan. Även om Sverige är lite sisådär i alla grenar så tycker jag det är spännande. Framför allt så kan jag inte fatta hur en del kan vara så bra, inte för att jag tror att alla är dopade, åh nej, jag är bara fascinerad över hur duktiga en del är. Tänk vad träning det ligger bakom... Dessa gymnaster som tränar 30 timmar i veckan (enligt den svenska tjejen som deltagit i detta OS) och då går de kanske i skolan också! Otroligt duktigt!

Därför kan OS bli som ett sömn-piller för mig... Bara tanken på all träning gör mig helt urlakad i hela kroppen... Samtidigt som jag är trött så kan jag känna en viss avundsjuka också... Jag hade sådana drömmar när jag var liten.. Inte kanske att vara med på ett OS men att vara med på Vasaloppet.. Skulle vilja känna den känslan man har när man har gått i mål helt enkelt. Jag var ju en relativt sportig människa när jag var liten och jag kan fortfarande drömma...

Tänk om man inte kunde drömma! Gör inte ni det oxå??? Jag drömmer om allt från ett hus med fin trädgård till att kunna vara med i paralympics i någon gren som passar mig, typ luftgevärsskytte! Jag drömmer oftast varje dag, då handlar det om att Emmy ska klara skolan bra eller att det uppfinns ett läkemedel som gör ALLA människor friska... Jag tror att man måste drömma för att må bra, jag mår iallafall bra av det!

6 kommentarer:

Fru Venus sa...

Livet är bra torftigt utan drömmar :-) Jag kollar också på OS och kläcker ur mig expertkommentarer ;-)) KRAM!

bakom berget sa...

Ja, drömmar måste man ha annars skulle allt bli bra trist.
Önskar dig en solig och skön helg!
Kram Åsa.

Hamrånge slöjdare sa...

Jag tror också att man måste ha drömmar, annars klarar man sig inte. Det är nog ingen som är riktigt nöjd med sin livssituation.
Jag tycker du är tapper som kämpar på med olika saker.
Hoppas du snart mår bättre igen.
Kram från Mona

Rosenvante sa...

Oj, drömmar, ja det har jag massor, men jag är mest avis på de som vågar och kan förverkliga sina. Själv är jag så feg och nu ångrar man ju att man inte vågade. Jag menar att nu skyller man på att man är för gammal, inte kan man förverkliga nått nu heller. Där ser du hur feghet spelar spratt hela tiden. Men drömma måste man ju göra om det mesta annat också, nått kan ju slå in och så blir ju vardagen lite glansigare.

Snäckskalsdalen. sa...

Aj aj aj.....vila så du kommer i form igen! Vet du, jag inbillar mig att du skulle kunna bli jättebra i någon sport där man får ha med sina bekvämligheter! Skytte vore väl förträffligt, du som är så himla fingerflink med stickning har säkert stadig hand för skytte. Sätt igång (oj, så hurtig jag var då......).

Fast för nån timma sen fick vi ju faktiskt en silver medalj - vilken tjej. Haft massor med skador och så hade hon en bra dag idag!! Fast jag tycker det borde blivit delat guld i stället.

Jag dagdrömmer, hela tiden och kanske lite för mycket....och när jag är i skogen pratar jag med mig själv och fantiserar - ibland tänker jag, tänk om nån skulle höra mig, då skulle dom nog undra hur det står till!

Och mediciner åt alla så att alla mår bra, det önskar jag av hela mitt hjärta! Jämt! Faktiskt!

Kramar

kajsastina sa...

Så förfärligt att du får sota för en dag med bärplockning i skogen! Värk är inte kul. Men du är en kämpe. Ta nu och vila några dagar från aktiviteter som ger värk - ja, jag vet värk kan komma utan att man gör någonting. Själv har jag nu fått remiss till Smärtkliniken Danderyds sjukhus. Förträngningen i ryggen gör så att det strålar ned i ben, knä och fot. För övrigt mår jag jättebra, men de värktabletter jag harhjälper mig mot den värsta värken. Här har vi varmt och kvavt så regn och åska är nog på väg.
I morgon ska jag baka kanelbullar på "Seniorträffen", men där finns ju maskiner till bakningen.
Ha det gott!
kramar