söndag 22 juli 2012

Solen lyser!

Solen lyser, himlen är blå... Idag är det en underbar dag, lite mera sommar äntligen! Jag sitter ute på balkongen och målar tånaglarna och bara njuter tillsammans med mina katter. Lycka kallas det nog!

Här sitter jag med min "tarm" ute i trädgården. Jag hoppas snart bli klar med den snart så jag kan börja med andra spännande saker!
Sticka är oxå lycka, iallafall för mig!
När jag började med min smärtlindring så frågade doktorn hur pigg jag förväntade mig att bli av medicinen. Jag svarade att jag vill kunna sticka...
Jag kan sticka men det beror på ett gäng tabletter plus alla sprutor. Utan all smärtlindring skulle jag vara sängliggande för alltid...
Jag är så tacksam att min önskan gick i uppfyllelse, jag kan sticka!

11 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Ja, och jag hoppas du kan sticka alltid och hela tiden och så mycket som du vill!

Tack för det du skrev om ull, jag får åka och klappa lite ull en dag. Kan tänka mig att det är annat än det var tidigare. Men när jag var ung spelade det inte så stor roll att det stack bara man var fin.....nu är det säckig och bekväm som gäller. Chic, vad är det?????

Vi har ingen sol och inget regn men en redig kuling, allt blåser bort utom jag, jag står stadigt på jorden.

Kramarna stora

Hamrånge slöjdare sa...

Här har solen också lyst i dag. Men blåsigt är det. Vad härligt att din smärtlindring hjälper! Jag är ju inte så väldigt förtjust i att sticka, men ibland blir det något. Jag tycker det är mycket roligare att väva. Ha en skön kväll!

Anonym sa...

Hej Renée!
Jag vill ställa en fråga tll dig. Jag har tidigare köpt ett garn som heter Nya Skole-Garn. Jag håller på att sticka smånallar till mina Barnbarn men får inte tag på detta garn. Har tidigare köpt detta garn på Åhlens men de har inte det kvar längre.Vet du möjlogen om det går att få tag på det någonstans?
Ha en skön kväll med kissekatterna.
Kram till dig
Margit(maxelonia)

Renée sa...

Margit: Det garnet har jag faktiskt aldrig hört talas om... Ett tips du kan göra är att kolla tradera. Där kan man ibland hitta lite allt möjligt. Hoppas det ordnar sig så nallarna blir klara!

disa sa...

Vad skönt att ni fick finväder äntligen!! Din "tarm" ser jätte fin ut. Hoppas ni får om möjligt ännu bättre väder imorgon. Jag är så otroligt nyfiken på vem du var på norråsa, har letat ännu ett varv men alla kataloger utom den då jag går i nian verkar helt enkelt inte finnas kvar.......*muttrar*

Skönt att de kunde fixa så du kan sticka!! När man är så dålig att man bara kan halvligga ett helt dygn, skulle i vart fall jag bli tokig om jag inte ens kunde sticka en stund eller två.

Idag har jag filurat på två nya projekt...*suckar* jag har ju såååå många projekt på gång och borde verkligen inte påbörja ett till. Men det är min drog det, att börja på nya projekt!! *skrattar*
Kramis

Helena sa...

Vad roligt att du har sol, det hade vi i 4 dagar sen flyttade den. Till dig...
Hoppas verkligen du kan sticka smärtfritt, eller i alla fall så du kan sticka en stund varje dag. Det är viktigt att kunna använda händerna, tänk vad beroende vi är av dom.
Ha en fin måndag!

Helena sa...

Det blev Error när jag skrev till dig. Hoppas den här hälsningen landar på din blogg.
Hoppas du kan sticka länge till, kanske inte så länge i gången, men i alla fall så händerna inte värker.
Solen har flyttat till dig från oss, tror jag. Efter 3 dagar här ville den tillbaka till Sverige. Njut av den!

Unknown sa...

Jaha, det är du som har solen, för här är den inte. Galet blåsigt, galet regnigt, kallt och höstlöv ligger på den sjösjuka gräsmattan. Vad är detta för klimat vi fått?
Härliga färger i din "tarm" och härligt att läsa att du kan sticka. Kram

Anonym sa...

Tack för tipset. Ska kolla på Tradera.
Här är det regnigt och tråkigt väder.Hoppas det blir något bättre väder framöver.
Ha en skön dag.
Margit(maxelonia)

En häxa på Vift sa...

Vi har äntligen fått lite sol och värme här med nu.

Pia sa...

Du har en gåva, att se lycka och glädje i små saker! De är ju för det mästa just de där små sakerna, som gör vardagen - livet!

JAg hoppas du får sticka vad än du vill och så mycket som du vill!!!

Kraamaar!
-Pia-