tisdag 24 juli 2012

Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte...

Idag ska jag göra det jag absolut avskyr... Jag ska in på gyn och de ska ta ett simpelt cell-prov på mig. En baggis tycker ni säkert men jag har så stora problem med just den regionen tyvärr... Eftersom min livmodertapp brast sönder i bitar när jag fick barn så har det troligtvis läkt ihop lite galet, nerverna där reagerar helt fel... När de petar med en sådan där tops så gör det ONT!!!

Jag kommer ju att överleva, det vet jag ju men jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte...Snart är det över iallafall och då ska jag fira med en brieost!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Det är inget vidare att lägga upp sig i Gynstolen. Men det är ju bara ett jobb vilket som helst för läkarna. Jag fick en blödning i slutet av mars och min husläkare skickade mig till en manlig privat Gynläkare. Det visade sig att min livmoderslemhinna var förtjockad. Fick tabletter för att få igång en blödning. Jag höll på att blöda bort.
Nu är det okej och inget elakartad. Sköönt. Hoppas det går bra för dig.
Kram
Margit(maxelonis)

Fru Venus sa...

Jag känner likadant... :-( Tröstekram!

Cecilia sa...

Är förstås normalt sett lite av en baggis, men INTE om det gör ONT! Stackars dig, hoppas du fick tag på en mogen och god brie!

kajsastina sa...

Nu när du läser det här har du redan klarat av det jobbiga besöket. Är det återbesök efter Din operation? Jag är säker på att det har gått bra. Min kvinnliga gynekolog har tyvärr gått i pension och jag letar efter en ny.
Här är kvavt ikväll! I morgion ska jag på utflykt!
Kram

Helena sa...

Nej roligt är det inte, men viktigt. Precis som att gå till tandläkaren...
Lycka till och ta en stor brieost efteråt!

Baronessan sa...

Usch, stackars dig. På mig gör det inte ont men vänjer sig gör man aldrig. Hoppas att det gick bra.

En häxa på Vift sa...

Aj! Jag tyckte det gjorde ont (beroende på vem som gjorde provet för vissa gynläkare är ju bara så jäkla hårdhänta) och då var ändå min tapp intakt.
Nå, numera har jag ingen livmoder o ingen livmodertapp så det enda prov som tas är från slidan så det gör ialla fall inte ont.
Hoppas det gick bra ialla fall och så är det ju ett par år till nästa gång. Kramen

Snäckskalsdalen. sa...

Hoppas du fått njuta av den goda osten nu! Det är du värd.
Kramar

Hamrånge slöjdare sa...

Hoppas allt gick bra! Jag tycker det alltid är jobbigt att lägga sig i den stolen, även om det inte gör ont. Smaklig måltid med din ost!!! Kram