lördag 28 juli 2012

OS = supertrött!!!

Jösses vad fel det blir att rubba på kroppens tider... Igår var det ju OS-invigning och jag skulle ju bara titta! Emmy gav upp vid tolv-tiden men jag satt envist kvar. När det väl var slut hade jag kommit in i andra andningen och blev jättepigg. Kom inte i säng förräns 03:44 och då låg jag länge innan jag kunde somna...

Idag på morgonen när klockan ringde vid nio var jag typ död... Gick iallafall upp, halva kroppen var superkonstig, höften var som om den hoppat ur och det gjorde ont som fasen. Gick och la sig efter att hemtjänsten åkt och vaknade inte förrän vid 14:45... Oops...

Jag klarar inte av att rubba min inre klocka, jag behöver gå till sängs 21-22 annars blir det helfel... Så hur var invigningen då? Absolut helt underbar fast det kanske inte var den mest spektakuläraste invigningen som någonsin gjorts. Det var iallafall den mest humoristiskaste invigning jag varit med om. Bra gjort England!!!

5 kommentarer:

Hamrånge slöjdare sa...

Jag orkade bara till 11.30. Sen blev det sängen för mig. Skönt att du fick sova ut senare på dan. Fast det brukar bli lite fel på kvällen när man ska lägga sig.
I morgon har du nog fått ordning på tiden igen!!

Cecilia sa...

Dottern och maken satt i varsin lägenhet och kollade och smsade till varandra, jag så en lite bit på hotell-TVn i morse, men det var visst väldigt genomtänkt och fint!

Snäckskalsdalen. sa...

Ja, humoristisk håller jag med om, men annars tyckte jag att den var lite för rörig för min smak, jag kom i otakt. Det var ingen harmoni i varken programmet eller musiken, men den hade humor och drottningen spelade med, det var kul. Men det var nog modernt, fast jag börjar känna mig omodern så det stämmer nog allting då!
Agneta kramar

En häxa på Vift sa...

Jag kollar aldrig på sport på TV, same goes for OS.
Maken var däremot lite putt för att han inte fick se invigningen via nätet och TV har vi inte kopplat upp, kikar ju så sällan att det inte är värt pengarna för dekodern.

Rosenvante sa...

Jag såg inte en enda minut, konstigt för jag brukar hänga framför tv då. Men i år väljer jag nog bort det om det inte är nått väldigt spännande som väntar.
Hoppas du mår bättre idag och att du kunde sova i rätt tid igår.
Kram