fredag 29 juni 2012

Mitt nya vrålåk!

Jaha... Här skulle det då vara en bild på min nya rullstol men "någon" råkade radera den från kameran! Var iallafall och tittade ut min nya rulle igår, hade några att välja mellan men det blev en som är nästan likadan som den jag har. Det känns enklast så...

jag valde mellan en framhjulsdriven och en bakhjulsdriven. Måste säga att enligt mig så är bakhjulsdrivet så mycket enklare. Att svänga med en framhjulsdriven (som oxå var mycket större än den andra) var ett helt företag. Med tanke på att jag kör som en biltjuv så är det nog bäst att jag tar det jag är van vid, annars blir det allt synd om de som råkar stå med tårna i vägen!

Rullen ska komma hit om cirka 3 veckor så ni kommer få se den då. Ja ja, det är ju semester så det kommer säkerligen ta några veckor extra, iallafall är det bättre att ställa in sig på det så blir man förvånad om den kommer tidigare!

Idag är jag så trött... Det tar på krafterna att fara fram och tillbaka hela tiden, iallafall är det tröttsamt om man är trött från början. Därför ska jag sätta mig i soffan och kolla på tv. Kanske sticka några maskor men inte göra nåt annars mer idag... Skönt...

4 kommentarer:

Fru Venus sa...

Vila, du ska orka köra rally sen också ;-) Kram

Shamrock sa...

Härligt med ny rulle. Brukar du pimpa den?

Rosenvante sa...

Här händer det en massa ser jag. Lyllo dig som fick komma till Vartofta, det var ju stängt när vi åkte förra sommaren tyvärr.
Så fint du fått på balkongen, tur du har din pappa som är så snäll.
Hälsa ner till Anette.
Kram

Anonym sa...

Vilken trevlig blogg du har,fina bilder.
Har själv katter så kul att se dina fina.
Hit kommer jag titta in fler gånger.
Hälsning. Gunilla