lördag 30 juni 2012

Jag skulle göra så mycket...

....men det blidde ingenting... Detta med att orka är inte lätt för orken finns inte när man har en sjukdom som gör att man har värk. Detta gäller naturligtvis ALLA sjukdomar där värk är huvudsymtom, det tar på krafterna att leva med värk, så är det och det är bara att acceptera.

Jag accepterar helt och fullt min sjukdom men jag kan ändå bli förbannad när jag låter mitt hem bli till ett virrvarr av saker... Hur kan det bli så? Är det en liten hustomte som slänger runt mina tidningar, gömmer våra telefoner och stödkragar? För inte är det väl JAG SJÄLV som fixar till allt detta? Aldrig på tiden, det kan jag ALDRIG tro...

Hur skapar man då lite ordning i vardagen? Ja, svaret har ju inte jag eftersom jag har ett mindre kaos här inne... Svaret kanske NI har? Ge mig förslag är ni snälla, hur får ni ordning på sakerna hemma?

Idag ska jag försöka ta till vara på det fina (men blåsiga) väder vi har, det blir troligtvis en tur med en vän och några hundar!

7 kommentarer:

Helena sa...

Hur man får ordning hemma? Jo genom att ha visning på huset innan det ska säljas. Då är man tvungen att städa, plocka, ordna, sortera, kasta om man vill att folk ska köpa det. Just nu ser vårat hus bombat ut, imorgon är det visning. Bara att sätta igång. Varför har vi inte alltid så välstädat?
Hoppas du får en smärtfri helg, men lite...varmt väder.

Sunna sa...

Hoppas du får några bra tips för jag har samma problem

Cecilia sa...

Jag har sagt det förut men det håller att upprepa; tycker att du tar din värk och annat med fantastiskt gott humör och en förutsättning för det är antagligen att du accepterat. Såå imponerad av det, jag skulle gnälla och bitcha...till ingen som helst nytta...

Sanne sa...

Nä, nåt svar på hur man håller ordning har jag inte men jag kan stöka till det, min lilla specialitet :-)
Och jag har inte värk....

Snäckskalsdalen. sa...

Jag viger hela mitt liv, ständigt, åt att försöka skapa ordning och jag misslyckas ständigt. En gång var jag pedant, men det har liksom gått över......fast jag har roligare nu!!!
kramar

En häxa på Vift sa...

Tja, man måste hålla en grundordning, dvs jag som hatar klutter ser till att det aldrig samlas högar med tidningar eller annat nånstans utan det plockas alltid undan. Undantag är mitt sängbord och min bokhylla, där samlas allt, men det är liksom två platser där jag tillåter saker att bli rörigt tills jag känner för att rensa. I övrigt, no way. Det plockas undan på en gång.

ime sa...

Ja jag har tyvärr inget råd att komma med för det är precis likadant hos mig.
Kram