onsdag 20 juni 2012

Jag längtar till imorgon...

Livet är jobbigt just nu... Jag ska ta mina sprutor imorgon och jag LÄNGTAR otroligt mycket kan jag säga...  Har världens jäkla huvudvärk, tål inte höga ljud och får spykänslor om jag håller huvudet på ett visst sätt. Det ska bli skönt att få livet tillbaka imorgon iallafall!

Här skiner solen och det är alldeles underbart! Jag hoppas att ni där ute också har det underbart i era liv, en STOR KRAM till er alla! Jag återkommer med lite bättre skrivande när jag mår lite bättre...

7 kommentarer:

Ida sa...

Hej.
Läste ditt inlägg om att du fick sprutor i nacken pga,din huvudvärk. Jag har det besväret också och har haft det under en längre period. Undrar vad för sprutor du fick och hur det hjälpte dig och ifall huvudvärken kommmit tillbaka efter det? Blir jättetacksam om du kunde svara. Tack!

Renée sa...

Hej Ida, kunde inte komma till din sida ikväll (troligtvis nåt webb-fel...)... Hoppas du går in här och kollar igen, antingen så söker du i min blogg efter inlägg om sprutor (det ska finnas flera där jag förklarar) annars kan du mejla mig. Adressen finnes på bloggens framsida! KRAM och sköt om dig!

Cecilia sa...

Hoppas sprutorna gör susen så att du kan känna dig bättre och få en fin midsommar!

Anonym sa...

Hej Renée!Tråkit att du har huvudvärk.
Själv var jag i tvättstugan i Tisdags tillsammans med min man. Helt plötsligt så känner jag mig alldeles konstig och så svimmar jag av. Tur att min man fanns i närheten så han fångade upp mig. Det blev ambulans upp till sjukhuset. De kunde inte hitta något speciellt men det känns inte alls bra. Har talat med min husläkare och jag har fått en tid hos honom för att gå vidare med det här eländet.
Här skiner solen och det är 20 grader varmt ute.
Jag har svårt att tåla värme p.gr.av min MS. Annars är det skönt när det är fint väder.
Nu önskar jag dig en trevlig Midsommar och att du blir av med din huvudvärk.
Kram
Margit(maxelonia)

ime sa...

Hoppas du får må mycket bättre idag!
Kram

Stina sa...

Hoppas det blir bättre med sprutan och önskar dig och din dotter en skön midsommar!

Sunna sa...

Hoppas du mår bättre så du fick lite midsommar, ha det gott