torsdag 3 maj 2012

Svetten rinner...

Värmen har kommit, TJOHO! Visst är det så skönt när man slipper ta på sig halva garderoben för att gå ut... Jag har suttit ute och druckit kaffe med Buddha som sällskap på förmiddagen. Tyvärr så gör denna försommar att jag får sådan lust att göra en massa och det är INTE bra när man blir alldeles förstörd av lite, lite granna. "Hjälpte" hemtjänsten igår att damma och det var så himla skoj att göra något! Visst låter det helt sjukt men det är sant. Idag har jag så jäkla ont i ryggen men vad gör det, jag hade kul!

Idag fick jag hem ett paket med bland annat ett "socker" som heter STEVIA. Det är 33 gånger så sött som socker men har ett klykochemiskt (eller hur det nu stavas...) index på 0! Alltså kan man söta kakor med detta och äta utan att ha dåligt samvete. Plus att min kära far (som har diabetes) skulle få äta en kaka utan att han får "bannor". Är det någon som har bakat med detta? Eller har du recept? SKRIV i så fall! Jag ska iallafall testa detta och vi får se om det går att äta kakor gjorda med stevia. Fortsättning följer...


4 kommentarer:

Shamrock sa...

Visst är det härligt med solen

Ellen sa...

Hejsan :)
Du har tidigare tävlat om presentkort hos footway.se
Nu anordnas en ny tävling på min blogg där du kan vinna presentkort för 500 kronor. Kanske ett par nya sommarskor?

Kika in tävlingen på www.alltomellen.blogg.se

Kram och Lycka till!

Baronessan sa...

Jag läste om Stevia när jag höll på med LCHF en kort tid. Men jag blev inte riktigt klok på om det var bra eller dåligt.
Ha det skönt i solen (om den nu är kvar) Kram!

Ninja sa...

Men nu är det kallt igen :(