söndag 6 maj 2012

En liten tur i blåsten...

Det gjorde vi igår , jag, Emmy och min ledsagare Marie. Vi tog en tripp till Sävsjö och den underbara affären Baazar som ligger i Sävsjös gamla stationshus. Jag har länge velat åka dit så det var kul att se alla fina möbler och alla inredningsprylar. Eftersom min ekonomi är lite ansträngd just för tillfället köpte jag bara en ljuslykta i glas för 40 spänn, lite lagom pris faktiskt!

Tänkte att jag skulle bränna ner alla mina ljus jag har!

Sedan var vi och fikade inne i "stan" (vet inte vad jag ska kalla det, det var nämligen mycket mindre mot vad jag hade föreställt mig) och efter detta gick vi och kollade lite. Sävsjö har bara inredningsbutiker, man kan undra hur alla klarar sig faktiskt...

Sedan styrde vi kosan hemåt för att handla lite mat (det blev betydligt dyrare kan jag lova). En mysig dag tyckte jag, nästa gång ska vi köra en loppis-runda, Marie och jag. Det ska bli superkul!
Även om vi inte åker långt eller gör så mycket så behöver min själ detta. Annars skrumpnar den ihop och blåser iväg...
Tack Marie för att du står ut med mig<3<3<3

7 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Ja, man måste faktiskt ut och se sig omkring ibland, det var precis som jag tänkte igår när jag for på loppis istället för att städa.

Och ja, jag tänkte på det du skrev i min blogg, att det är lite ansträngt nu med resa hitåt, men det går över och du är jättevälkommen när det ljusnar lite på den fronten.

KRamar

Rosenvante sa...

Sådana där utflykter gör gott för själen och tyvärr elände för plånboken ibland, men det får man ta. Här är vi lite begränsade som du förstår, men snart öppnar en massa roliga sommarbutiker upp och då kan man ju turista lite på hemmaplan också.
Kram

Ninja sa...

Det är klart att man måste ut en sväng så att hjärnan får nya intryck...

ime sa...

Fin ljuslykta! Jag känner som du, man behöver inte göra så långa utflykter, det är roligt att bara komma iväg!
Kram

Sunna sa...

klart man måste komma ut på något nytt, låter som en riktig toppendag, ha det gott

skapa och inreda sa...

Gillar den fina ljuslyktan!

Marie sa...

Nöjet är helt på min sida, gullet!!!