onsdag 30 maj 2012

Snart lite sprutor...

Tack och lov säger jag för jäklar vad jag mår "very bad" just nu... Illamåendet ligger och pyr hela tiden och det är så äckligt. Skulle egentligen varit och tagit nya sprutor i mitten på månaden så inte konstigt jag mår perkele egentligen.. Jag har dock en anledning att jag väntade denna gången. Idag ska jag nämligen till arbetsterapeuten och mäta min gamla rulle för jag ska nämligen få en ny!!! Då tänkte jag alltså att jag tar sprutorna samtidigt för jag orkar inte åka dit flera gånger på en månad, åh nej!

Tillbaka till rullen, sanningen är att min rullrtol är slutkörd... Han ska till rullstols-himlen tyvärr... Han har hjälpt mig massor, kört mig över stock och sten (kanske därför han är sliten?) både sommar och vinter... Fast jag anser att har man en elrullstol så ska man använda den, inte låta den samla damm! Min gamla rulle finns det tyvärr inga reservdelar till längre och den är inte riktigt tillförlitlig. Joysticken lyder inte riktigt längre och vem vågar åka långrunda då?

Så idag ska AT mäta min gamla rulle och doktorn min ska skriva nytt intyg, annars får man ingen! Här i detta länet får man ha rullen utan någon betalning bara man tecknar försäkring på den. Himla bra! Men jag antar att det tar ett tag innan den nya står här ute, jag räknar med framåt hösten...

Färdtjänsten fick jag tillbaka igår, min handläggare ringde på morgonen och då var det fixat redan. Tur det finna snälla människor (och snabba!).

                                   
Blir det en sådan här kanske?                                                     Eller en sådan här?


Bilder är lånade från google...

4 kommentarer:

Hamrånge slöjdare sa...

Jag tycker den med trekantiga hjul var häftig!! En sån skulle du ha.
Vad bra att du inte behöver betala för den. Hoppas du mår bättre efter sprutorna.
Kram

ime sa...

Det var häftiga varianter av elrullar! Hoppas du snart får må mycket bättre.
Kram

Black Iris sa...

Usch vad jobbigt du har det.. Inte bara med din sjukdom utan att behöva tampas med myndigheter och sjukvård hela tiden..
Min sonson (8 år) har SMA sedan födseln och han kommer alltid att behöva hjälp med precis allting.. Än så länge är han en go och glad liten kille som aldrig ifrågasatt sitt handikapp..

Kram Maidi

Anta sa...

hoppas att du mår bättre när du fått dina sprutor och att du inte behöver vänta så länge på nya rullen. Jag kommer neröver nåt i sommar men inget 100% bokat det kanske blir i augusti för sonen fyller 30 då, helt otroligt vad dom blir gamla mina barn dom är ju äldre än mej.Hahaha
Tack för inbjudan jag hör av mej längre fram när jag bokat in mej på sons gästrumm. Ha det så bra och sköt om er. PS Hälsa Annette. Kram