fredag 18 maj 2012

Jag tycker synd om...

...Anette idag. Gissa varför? Hon har maginfluensa... Fy fan vad trist, bättre jag hade fått det som iallafall kan gå! Vi ska in och handla idag och köpa lite mineralvatten till henne så hon inte torkar och ser ut som ett russin till slut för risken finnes! Jag hoppas hon blir frisk snart men det kan väl inte hålla på hur länge som helst, nu är hon inne på andra eller tredje (kommer fasen inte ihåg...) dygnet...

Idag blir det alltså shopping och då menar jag mat. Annat brukar jag shoppa via internet faktiskt! Skulle gärna vilja att det fanns webshoppar med vanlig mat, vad jag skulle handla då! Idag ska jag handla lite LCHF -grejer. Jag har ätit sådant nu i en månad och faktiskt gått ner rätt mycket i omfång. Hur mycket det är i kilo vet jag inte men jag var och provade ut min korsett precis när jag hade startat och nu skulle jag behöva sy dit fler kardborrband! Har säkert minskar mer än 5 centimeter!

Finns det fler här som äter enligt LCHF? Jag tänkte att jag skulle börja baka med mandelmjöl och diverse annat, vore kul om någon där ute har testat detta så man kunde få lite tips!

4 kommentarer:

Helena sa...

Hoppas Anette blir bra snart. Vad äter du till frukost med dietten? Inget bröd alls? Husläkaren tycker storebror ska äta lchf, så jag försöker lära mera. Ha en fin helg!

Vanja sa...

Nope, inga bokstavsdieter för min del, här är det fortfarande kostcirkeln som gäller på gott och ont :) Däremot ska vi äta en (tror jag) LCHF-vänlig rättiksgratäng idag. Jag gjorde ett gäng och frös ner förra sommaren, efter att ha odlat rättikor som jag inte riktigt visste vad jag skulle göra med. Suveränt gott är det, så det ska odlas rättikor i år också :)

Anna sa...

Tack för din kommentar! Du är väl också pysslig...stickar och står i. Jag har vid ett par tillfällen ätit enligt LCHF...men jag har så dålig karaktär och börjar snart äta som vanligt igen. Men visst gick jag nog ner några kilon. Ha en bra helg!

Cecilia sa...

Jag har faktiskt gjort en liten förändring i mitt ätande som gjort susen kring midjan, jag tänker mig för när det gäller socker...så lite, lätt och nätt men ändå har det gjort skillnad! Mår bättre, också men saknar kakor ibland. Då äter jag! :-)
Stackars Anette, hoppas hon är bättre nu! Gott att hon har dig så nära som kan stötta med nödinköp! Och uppmuntran!