måndag 28 maj 2012

Från sol till moln på fem sekunder!

Jag tänkte ta vara på några strimmor sol och tog med mig solstol och gick ut med sticket som sällskap. jag tror jag fick en minuts sol innan molnen tog över hela himlen. Det gick på fem sekunder! Nu sitter jag inomhus med kofta och småfryser...

Jag får göra som mina katter gjorde häromdagen; Jag softar i soffan! 

Det är dock lite synd om vädret ska bli dåligt framöver, speciellt till helgen... Det är nämligen så att på lördag är det Rockabilly-party uppe i parken. Det brukar vara massor med folk och denna gången kommer Ewa Estwood så det borde bli fullt. Själv har jag aldrig varit, jag är nog född fel år tror jag... Men jag brukar sitta på min balkong och kolla på alla bilar som kryper förbi. Inte var dag som man ser massor med raggarbilar av alla de slag.

Nä, nu blir det soffan och stickning som gäller!

6 kommentarer:

Farmor Agge sa...

Gött och softa i soffan...:)
svar på din kommentar... jo vi skulle flytta och har det till försäljning ännu. Många har kollat och bud har dom lagt men inget vi accepterar. Så vi får väl bo kvar.:)
Ha en skön kväll!!!:)

Hamrånge slöjdare sa...

Här är också kallt idag.
Det kanske hinner ändra sig till helgen så det blir varmare.
Annars får du väl linda in dig i en filt på balkongen.

Ninja sa...

Ja, det var snabbt omslag idag. I morse var det 20 grader i skuggan redan klockan sju.....sedan föll temperaturen raskt under eftermiddagen till 14 grader....

Snäckskalsdalen. sa...

Det blev likadant här, från sol och 22-23 grader ändrade det sig till att hela himlen fylldes av grågula moln och temperaturen sjönk till 13 grader och det blåser okontrollerat i träden.....vad kan det bli av detta, tro!
Agneta kram

Pia sa...

Toppenfrisyrer - både före och innan!!!!

Ja, det där vädret? Tempen sjönk i går, mitt på dagen, 10grader!!!! Kändes tokigt att på morgonen hade vi 21 och på dagen 10!

Hoppas du får en rikitgt trevlig dag!!!
Kraam!
-Pia-

disa sa...

Ibland slår det om fort minsann!! Men att sitta i soffan och sticka är underbart det med. Älskar att man kan sticka varsomhelst. Så fin du blev i håret med. =)