torsdag 12 april 2012

Uppdaterat receptet.

Anette såg att jag hade missat att skriva kakaon till "kletet ovanpå" i receptet på kärleksmums så nu är det inlägget uppdaterat för de som ville ha receptet. Annars får ju "kletet" ingen färg!

Idag har vi använt 10 minuter till att leta efter Emmys mobil. Efter tio minuter var hon tvungen att gå till skolan med de ledsna orden "den är väl stulen då!!!". När hon hade gått letade jag runt i lägenheten ännu en gång och vad tror ni jag hittade? Mobilen! Den låg på ett ställe där man inte tror att en mobil ska ligga: i katt-trädet! Har kanske Buddha försökt ringa "jourhavande katt"?

5 kommentarer:

Vanja sa...

:D Jourhavande katt? Inte så bra som han har det! Jag skulle snarare tro "Miss Kitty" :)

ime sa...

Kan det vara så att Buddha behövde ringa jourhavande katt? Han verkar ha ett väldigt kärleksfullt hem, men man vet ju aldrig, han kanske tycker det är samma mat som serveras varje dag och vill ha lite ombyte eller nåt?

oumberligating sa...

Om mobilen låg i ett träd så kanske det snarare är brandkåren som katten försökt ringa, men som vanligt när man ringer SOS så kommer det varken ambulans,polis eller brandkår, så katten klättrade sonika ner helt själv och gick och lade sig, vad vet jag!
Oumberlige Peter tittade förbi denna gråmulna Torsdag önskade en fin fortsatt vecka och skickade en Cyberkram!
Ha det Bäst!

Filimarans Funderingar sa...

Nu har jag bakat ditt recept kärleksmums och det var det godaste kärleksmums som jag har ätit. Smakade gott med kaffesmak och själva sockerkakan under kletet var perfekt. Den här kommer jag att göra många gånger. Tack för receptet. Ha det gott

Hamrånge slöjdare sa...

När jag inte hittar min mobil ringer jag till den, då brukar man hitta den!