tisdag 10 april 2012

Sorry...

Jag är en riktig slöfock vad gällande att visa vad jag har stickat. Jag kan bara inte begripa varför det är på detta viset, troligtvis ett fel i hjärnan... Ska genast kompensera detta genom att visa kort på mina senaste alster!

Här är en liten sjal, eller halsduk för så smal är den, i ett mohairgarn som jag hade i mina gömmor. Mönstret är från drops och finns HÄR.

Här är en annan sjal, oxå i mohair som oxå fanns i mina gömmor. Mönstret är från Yllotyll fast jag gjorde avslutet med eget "hittepå". Hålmönstret får man genom att sticka ett omslag, två ihop vart åttonde varv. 

Tussan var tvungen att kolla vad vi gjorde, "är det kanske meningen att vi ska ha detta gosiga till sovplats eller nåt?"

"Jag tror jag sätter mig här och slickar min kropp lite, det är så skönt mot rumpan tycker jag!"

jag hann knappt ta bort henne förrän den store Buddha oxå ville kolla in den gosiga sjalen.

"Riktigt skönt det här!"

Dock fick inte heller han vara där och gosa in all sin päls i sjalen, förhoppningsvis ska dessa grejer säljas sen.   Först på en hantverksmässa i juni och sedan en marknad vid jul. Jag får nog skriva att dessa innehåller katthår för extra värme ;-))

7 kommentarer:

Vanja sa...

Jag förstår dem, jag skulle också vilja gosa med den där sjalen. Vad duktig du är!

disa sa...

Så fina sjalar du har stickat!! =)

Cecilia sa...

Fina båda två men den översta var ju som en karamell, så söt!

Rosenvante sa...

Kan inte påstå att jag blir förvånad att de ska dit o gosa. :)
Men att du alltid har en massa fint i gömmorna hela tiden, stickorna går varma tydligen.
Hoppas allt är bra med er.
Kram

Anonym sa...

Vackra saker du gör underbara vän du inspirerar.Jag kommer nog inte bli bra på o sticka men en o annan tavla lär det bli.Kramis från Blekinge

Snäckskalsdalen. sa...

Det är jättekul att få se vad du stickat och det är så fina alster du har gjort. Och så är det för annars hade inte pissarna satt sig på dom!
KRamar

sanna sa...

Den översta blev jag förälskad i, vilket garn.