söndag 1 april 2012

Mer tekniksnack...

Kan ni fatta att detta med att byta tv-leverantör blev en riktig följetong... Igår skulle jag få igång den tv:n i sovrummet och vad händer? Jo INGENTING... Vad trött man kan bli... Säkert fel på mottagaren tänkte jag och bytte mottagare. DÅ får jag upp att jag ska fylla i en kod. Fyller i koden som jag fick till min första box men ack nej, så smidigt var det INTE...

Fick alltså ringa till telia support och försöka förklara att "den ena mojängen har ingen kontakt och den är säkert trasig och sen är det fel kod". "Fröken Telia" var så snäll och guidade mig genom en radda av "dra-ut-sladd-sätt-i-sladd-dra-ut-sladd-sätt-i-sladd" plus att jag fick en ny kod till box nr 2. Man skulle alltså synka den nya mojängen (mojäng=ruckus)  med den gamla, så "enkelt" var det... Hujedamej, jag tänker INTE byta leverantör inom de närmsta hundra åren...

Mitt huvud är idag okej, vad är det som händer med min kropp ibland? Egentligen borde jag ju inte bli chockad efter att ha levt med min kropp i 38 år men så är det. Jag vet inte alltid vad felet är och huvudvärken igår kan vara vad som helst... Troligtvis en kota som hamnat på sniskan.

I natt har det varit -9 grader och idag hänger snön i luften. Alltså är det en inne-dag, soffan here I come!

7 kommentarer:

Hamrånge slöjdare sa...

Det där med tekniken kan man undra över ibland. Skönt att ditt huvud är ok igen. Här snöar det för fullt nu. Jag stannar också inne resten av dagen.

Rosenvante sa...

Allt sådant där krångel får mig att krevera och mitt tålamod är verkligen superkort i de där lägena. VARFÖR står det ingenstans att man ska synka??? Det är så självklart för de som håller på med sådant men för oss vanliga är det ju bara en massa hokuspokus. Skönt att du fick hjälp så du fick igång den.
Tur du slapp influensan, men kotor som ligger i kläm är inte att leka med heller så klart. Hoppas det inte kommer tillbaka och njut nu av soffan. Här var fint förut idag men nu är det grått och kylan kommer krypande, så det är soffhäng här också.
Kram

sanna sa...

hej hej! Jag är inte förvånad över allt teknik trassel. Sitter med ett leende på läpparna och känner igen mig.

Vanja sa...

Här snöar det på tvären. Skönt att höra att du mår bättre, och du... mojänger är ett fördärv ;)

Britt sa...

Teknik är inte min grej, det lämnar jag gladeligen över till någon mer teknisk....;-)

Ha det gott.

Kram britt

oumberligating sa...

Hm...låter besvärligt för dig inom många områden, hoppas den kommande veckan blir bättre!
Ja, här är det lite "skit" med, mina neurologiska skador som jag fick för 5 år sedan efter neuroborellia spökar, fast inget allvarligt, klåda och krypningar bara! (ler)
Lilla Frun har inte kunnat ta sig ut pg a smärta på över 9 veckor nu!
Hm...får inte bli någon tävlan i elände, men visst är det bra att skriva av sig lite!
Som sagt, må TV-bilden vara med dig och att huvudvärken släpper!
Stor Må Bra Kram ifrån Oumberlige Peter!

Snäckskalsdalen. sa...

Huuuh....det är därför våra grejer FORTFARANDE ligger kvar på matbordet......ingen vill äventyra sitt goda humör här!
Kramar