lördag 10 mars 2012

Det börjar arta sig...

Fy fasen rent ut sagt vad dålig jag var igår... Hämtade ju ut de nya tabletterna men jag kunde inte börja med dom förrän på kvällen på jag skulle ta morgon och kväll. Eftersom jag slet bort det sista plåstret på morgonen så började det ju bli lite jäkligt framåt kvällen när dosen gått ner en aning. Klockan sju på kvällen klarade jag inte att vara uppe längre, jag frågade Emmy om hon kunde tänka sig att tillbringa fredagskvällen ensam medan hennes mamma låg i sängen. För hennes del så gick det bra!

Vi ställde klockan så hon skulle veta när hon skulle börja göra sig i ordning för natten, jag somnade som en sten och kunde inte vara den mamma som man ska vara... Vaknade till en aning när Emmy skulle lägga sig men annars sov jag från lite efter 19:00 till 9:30 i morse... Är man lite trött då kanske?

Idag har jag börjat att bli "normal", jag tar nu den dos som är lika hög som den jag hade med mina plåster. Dock så tar det väl ett tag (gissar på ett par dagar kanske) innan dosen är som den ska. Nu vet jag iallafall att min medicin behövs, jag kan inte göra något om jag blir utan den! Tack gode Hejco för att du förstår att man behöver rätt smärtlindring om man ska orka vara en bra mamma, du är guld värd för alla oss som behöver din hjälp!

6 kommentarer:

Reidun sa...

Det är guld värt att ha en bra läkare.

Rosenvante sa...

Tur Emmy är så stor och duktig att hon klarar sig själv och att hon förstår att lämna dig ifred så du fick sova. Tur även att din läkare är så bra och förstående. Hoppas du får till dosen nu så du kan leva någorlunda normalt.
Kram

Hamrånge slöjdare sa...

Vad skönt att du kan sova när du har ont! Emmy är ju så duktig att klara sig själv. Hoppas tabletterna hjälper dig snabbt nu.
Kram

Fru Venus sa...

Vännen, du är en bra mamma fast du måste sova bort en lång natt! KRAM

Shamrock sa...

Skönt att få sova. Och skönt med en sån duktig och ordentlig dotter som klarar sig själv när det behövs

Anonym sa...

Så jobbigt du måste haft det. Hoppas verkligen att du ska må bättre nu.